Profesionální celebrita Kim Kardashian svého nového zajíčka už neskrývá

 Celebrity 
06. května 2022 11:33 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kim Kardashian se po odloučení od manžela Kanye Westa veřejně chlubí jeho náhradou Depositphotos
Kdo by v dnešní době neslyšel alespoň jednou jméno klanu Kardashian-Jenner, jako by ani nebyl. Snad nejslavnější americká rodina současnosti vytvořila zajímavý fenomén. Všechny ženy z klanu se pyšní titulem celebrity, nicméně ani jedna nedisponuje žádným velkým talentem, nicméně i tak pravidelně plní přední stránky bulvárních plátků.

O senzaci se v posledních dnech postarala nejznámější z klanu, Kim Kardashian, nyní už bývalá manželka kontroverzního rappera Kanyea Westa.

Bývalí manželé v průběhu vztahu zažili pár peripetií, které nakonec vyústili v žádost o rozvod, kterou Kim podala v únoru minulého roku. Manželství zatím není oficiálně rozvedeno, avšak zdá se, že šance na nápravu jsou mizivé.

Oba bývalí partneři šli dál a ukazují se po boku jiných partnerů.

Pete na scéně

Kimino oko nezaujal nikdo jiný než populární lamač hollywoodských srdcí Pete Davidson.
Ten proslul vztahem se zpěvačkou Arianou Grande a také starší herečkou Kate Beckinsale. Po boku starších partnerech je mu očividně dobře a tak nic nebránilo lásce s o 13 let starší Kim.

Ti dva se poprvé potkali už v roce 2019, nicméně známost v lásku přerostla až poté, co Kim vystoupila v populárním pořadu Saturday Night Live, kde komik Pete Davidson pravidelně účinkuje. Během scénky z října 2021 se dvojice políbila a zažehla tak spekulace o románku.

V průběhu času se Kim s Petem společně objevovali na veřejnosti, k obrovské nelibosti Kanye Westa. Ten bohužel rozpadající se vztah s Kim nedokázal unést a pravidelně zásoboval své účty na sociálních médiích hanlivými příspěvky jak na adresu Peta Davidsona, tak i na adresu Kim. Velice nevybíravě se obul do stylu, jakým Kim vychovává společné děti.

Blízká se na lepší časy

Ani Kim, ani Pete se však nenechali zastrašit a Kim oficiálně vyvedla svého nového partnera na akci, kterou počátkem května, po tříleté pauze, pořádal Bílý dům. Jednalo se o prestižní akci korespondentů Bílého domu.

Tím, že se jednalo o první společnou akci na červeném koberci, kde se představili jako pár, nenechala Kim přípravy náhodě.

Kim oblékla upnuté stříbrné šaty módního domu Balenciaga a komik Pete Davidson černý slim fit oblek z dílny Prada, který doplnil rošťáckými teniskami Vans.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Aby toho ofiko představování nebylo málo, doprovodil komik Kim i na další akci. Tentokrát na legendární Met Gala, akci pořádanou editorkou amerického magazínu Vogue Annou Wintour v prostorách Metropolitního muzea v New Yorku.

Jak už je Kiminým dobrým zvykem, vždy si pro sledující připraví nějaké to překvápko a nejinak tomu bylo i tentokrát. Celebritka oblékla šaty, které proslavily Marylin Monroe. Nejsou to žádné jiné šaty než ty, v kterých Marilyn zazpívala narozeninové blahopřání prezidentovi Kedennymu.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Do šatů Kim zhubla 7 kilo za neuvěřitelné tři týdny a vypadá tak snad nejlépe v životě.
Na akci si s Petem vyměňovali zamilované pohledy a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se mezi nimi jednalo o chvilkové poblouznění.

Zdroj: vogue.com, nytimes.com, people.com, cosmopolitan.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008