Seznam látek, na kterých frčel Depp, je překvapivě dlouhý. Jeho lékař vše prozradil u soudu

 Celebrity 
20. dubna 2022 08:16 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Depp se cpal prášky, které zapíjel alkoholem Depositphotos
U soudního sporu Johnnyho Deppa s exmanželkou Amber Heard se pere špinavé prádlo, došlo i na hercovo zneužívání návykových látek. Je jich pořádný seznam.

Během soudního procesu naposledy vypovídal lékař David Kippea z Beverly Hills. Respektive, pouštěl se záznam jeho výpovědi z konce února. Ve svědectví Kipper vzpomínal na svůj čas strávený s hvězdou Pirátů z Karibiku, když se herec pokoušel detoxikovat od užívání návykových látek. To bylo v období, kdy byl s Depp s Amber Heard zasnoubený.

Co všechno Depp bral?

Mezi látky, které Depp podle Kippera zneužíval dlouhodobě, patřil samozřejmě alkohol, dále opiáty, beonzodiazepiny a stimulanty, jak uvádí People.

Depp, který také prožíval deprese a úzkosti, se podle lékaře bál vysadit opiáty poté, co se na nich stal závislým po stomatologickém zákroku. Kipper řekl, že s Deppem plánovali dvoutýdenní detoxikaci v hercově domě na Karibských ostrovech. Nicméně také řekl, že byly okamžiky, kdy Depp s detoxem váhal nebo nechtěl pokračovat.

"Nemyslel si, že to dokáže. To se po našem rozhovoru změnilo a byl zpátky na palubě," řekl Kipper, jehož textové zprávy s Deppem z předmětných let byly také předčítány nahlas. Lékař nicméně připustil, že měl podezření, že Depp během manželství s Amber Heard užíval tajně Xanax. 

Právě na Depoově zneužívání alkoholu a návykových látek staví právníci Amber Heard když tvrdí, že se po kombinaci pití a prášků Depp měnil v monstrum. Pravdou je, že Depp se svojí závislostí nikdy moc netajil. Sám vypověděl, že začal brát drogy ve velmi mladém věku, kdy neměl příliš stabilní a bezpečný domov. Dodal, že jeho rané užívání drog a alkoholu bylo jediným způsobem, jak otupit bolest. Na druhou stranu také tvrdí, že se svých závislostí během vztahu s Amber Heard pokoušel zbavit, ale ona ho prý naopak podporovala v pití i braní prášků a jeho snahy nijak nekvitovala.

Zdroj: People, Huff Post

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod