Johnny Depp je kvůli své ex znovu před soudem

 Celebrity 
15. dubna 2022 09:29 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Johnny Depp stojí kvůli ex-manželce znovu před soudem  Depositphotos
V tomto týdnu započal další soudní proces mezi ex-manžely, populárním hercem Johnny Deppem a herečkou Amber Heard, která je pravděpodobně nejvíce známá pro svou roli v americkém blockbusteru Aquaman z roku 2018.

Manželé se potkali už v roce 2011 na natáčení filmu Rumový deník, kde Depp ztvárnil titulní roli. Do manželství pak vstoupili o čtyři roky později, nicméně o patnáct měsíců později Amber Heard požádala o rozvod a zároveň o zákaz přiblížení.

Dvakrát do stejné vody nevstoupíš 

Depp, který do manželství vstoupil podruhé, si zákaz přiblížení vysloužil pro své údajně násilné verbální a fyzické chování po celou dobu vztahu s Heard. Herec však všechna nařčení zamítl s tím, že jde jen o snahu o zajištění vysokého mimosoudního vyrovnání. Obě strany se nakonec v srpnu 2016 dohodli na ukončení manželství a rozvod byl dokončený k lednu roku 2017. Po té herečka zažádala o ukončení zákazu přiblížení a oba herci se ke svému vztahu vyjádřili jako k vášnivému a turbulentnímu avšak vždy láskyplnému.

Vše se ale změnilo v průběhu roku 2018, kdy Heard pro deník Sun publikovala fejeton, kde popsala jak byla objetí násilného vztahu a detailně popisovala to, co údajně ve vztahu zažila. V celém článku ani jednou nebylo zmíněné jméno Johnnyho Deppa, ale všem bylo jasné, o kom herečka píše. Herec proto podal na vydavatele deníku žalobu pro nařčení. Případu se dostalo obrovské mediální podpory.

Výsledkem soudního sporu bylo uznání 12 ze 14 případů násilí spáchaném na herečce v "podstatě pravdivými". Depp se proti verdiktu odvolal nicméně soud jeho odvolání zamítl. Depp následně ex-manželku zažaloval pro pomluvu a případ se dostal k soudu 11.dubna tohoto roku.

V současné době probíhá soudní přelíčení, kde herečka přišla se spoustou nových nařčení a důkazů, které v průběhu soudu 2018 nebyly použité.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Ať už soud dopadne jakkoliv, je jasné, že kariéry obou herců jsou poznamenané a to nuceným odstoupením Deppa z natáčení pokračování Fantastických zvířat, či bojkotu setrvání Heard v pokračování už zmíněného Aquamana.

Zdroj: ew.com, etonline.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008