Nemocná Hana Zagorová se po několika týdnech konečně ukázala fanouškům a poslala jim vzkaz

 Celebrity 
20. dubna 2022 07:13 / René Černý
  0
📷
10 fotografií v galerii
Hana Zagorová se po dlouhé době ukázala veřejnosti a připila si na zdraví Se svolením H. Zagorové
Hanička písnička, jak se několikanásobné Slavici dlouhá léta přezdívá, Hana Zagorová potěšila své fanoušky. Po několika týdnech se jim oficiálně ukázala. Prostřednictvím velikonočního vzkazu jim popřála krásné svátky.

Zagorová, která i podle manžela Štefana Margity se dává dohromady jak po prodělání covidu, tak z post-covidového syndromu, na tom v posledních týdnech nebyla nejlépe. Zrušila všechny své pracovní závazky, včetně několikrát přeloženého koncertu v pražské Lucerně i tour s manželem. 

"Krásné Velikonoce jako vymalované!," napsala ve vzkazu svým fanouškům Hana Zagorová, která je už celé měsíce v domácím léčení. Teď, jak se zdá, blýská na lepší časy. 

Už koncem minulého týdne dával na sociální sítě její manžel, operní pěvec Štefan Margita fotku z nazdobeného bytu v pražském Podolí, kde společně žijí. Mnozí se na Hanku ptali. A sama zpěvačka všem tedy udělala radost. Jedno ale dalo fanouškům signál, že ještě není zcela v pořádku a na jeviště zatím nemůže. Jde o speciální korzet, tedy výztuha pasu a části hrudníku. Právě ten si zpěvačka pošramotila, když před časem při zdravotním kolapsu doma upadla. 

"Byla to velká bolest, polámala jsem si pár žeber, snažím se dát se dohromady," řekla tehdy Hanička písnička. Sama doufala, že se co nejdříve postaví před fanoušky. Její léčba, včetně léčby desítky let nemocných krvinek nejde ale tak rychle jak by si přála.

Dobrá zpráva ale je, že se Hana Zagorová ukázala svým příznivcům a skleničkou vaječného koňaku jim i sobě připíjí na zdraví. Usmívá se, a na krku i v rukávu má malá plyšová kuřátka. Na speciálním korzetu pak kraslici. Nebyla by to Zagorová, aby i ze zdravotního neduhu neudělala přednost a radost. Na svět se snaží dívat optimisticky a s nadhledem a těší se, že se snad brzo před své fanoušky postaví.

Zatímco zpěvačka navštěvuje lékaře a snaží se, aby byla co nejdříve zase plná sil a v pořádku, její manžel Štefan Margita pracuje. Zpívá u nás i v zahraničí a i nadále jezdí se svým kolegou, skladatelem a zpěvákem Michalem Kindlem tour Intimity 2, kde mají společně zcela vyprodáno. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008