Nemocný Bartoška se pouští do stavby! Pozemek za miliony využije luxusně!

 Celebrity 
18. června 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Bartoška už brzo začne stavět. Pozemek na Karlovarsku má hodnotu mnoha milionů korun! Profimedia, archiv VIPstory.cz
Rakovinou zkoušený Jiří Bartoška se zřejmě rozhodl změnit radikálně svůj životní styl a odpočívat. I z těchto důvodů se konečně rozhoupal využít svůj již před lety zakoupený pozemek na kraji Karlových Varů v malebné obci Andělská Hora v chráněné krajinné oblasti Slavkovský les a postavit si na něm dům.

A nebude to jen tak nějaká chatička! Půjde o poměrně luxusní barák! Má jít o dřevostavbu s bazénem. Však taky mnohamilionové příjmy herce jen z festivalu a další milionové honoráře mu to umožňují!

Velkoryse bude řešené přízemí s výrazným zápražím a krytou terasou s přímou návazností na obytný pokoj a kuchyň. V přízemí bude šatna, z které se skleněnými posuvnými dveřmi bude vstupovat do haly. Kromě obytného pokoje s kuchyní a jídelnou se v přízemí počítá i se 3 ložnicemi. V podkroví se budou nacházet další ložnice pro návštěvy včetně sociálního zařízení, galerie a technická místnost. Vzhledem k tomu, že již bylo vydáno stavební povolení, se může herec klidně do zimy stěhovat.

Jako ředitel Karlovarského festivalu a vášnivý golfista si nemohl Jiří Bartoška vybrat lépe. Na kolonádu to bude mít jen pár minut autem a doslova u nosu má dvě golfová hřiště. Jedno v malebné vesničce Háje, kde si 100 metrů od greenu jamky číslo 3 postavil dům hercův velký kamarád Marek Eben. A na druhé hřiště, známá karlovarská Olšová vrata, které patří mezi golfové klenoty v naší republice, je to málem na pěší procházku. A to není všechno. Andělská hora již vydala územní rozhodnutí a 500 metrů od Bartoškova domu zanedlouho vznikne další osmnáctijamkové golfové hřiště projektované americkým investorem. Pro golfistu opravdu zaslíbený kout naší domoviny.

Kromě golfu si herec a prezident tak snad už brzo bude moct užívat klidná slunečná rána na terase s kávou, cigaretkou a výhledem na vzdálené obzory si Jiří, po nepříjemných zdravotních problémech, také jistě zaslouží.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47