Nešťastná rodina herce Jandáka svého psího miláčka stále nenašla. Dokonce teď zvýšila odměnu

 Celebrity 
20. dubna 2022 06:55 / René Černý
  4
📷
7 fotografií v galerii
Vítězslav Jandák zvýšil odměnu za nalezený ztraceného psího společního Arnyho Se svolením V. Jandáka
Uplynuly dva týdny od chvíle, kdy z pozemku nedaleko jihočeského Chlumu u Třeboně zmizel dvouletý německý ovčák Arny. Jeho majitelé, rodina herce a bývalého politika Vítězslava Jandáka stále neví, kde je. Dokonce už zvýšili odměnu za nalezení nebo informace, které by k tomu vedly.

Arny se prokousal plotem a utekl nejspíš za hárající fenou. Zatím, kromě jediného svědka, nikdo žádnou relevantní informace neposkytl.

"Nevíme nic, jen že den poté viděl Arnyho někdo v Rapšachu, což je od nás asi osm deset kilometrů. Musel s někým odjet. Jinak si to neumíme vysvětlit, už by se jinak nejspíš sám vrátil. Obvolali jsme myslivecké společnosti, obce, města, instituce. Dokonce to hlásí místní rozhlas v mnoha místech, byli jsme i v nedalekém Rakousku a nic," říká smutně Vítězslav Jandák.

Jeho syn, televizní producent Vítězslav Jandák mladší dokonce vypsal odměnu 15 000 korun tomu, kdo psa přivede nebo poskytne informace, které povedou k jeho nalezení. Teď dokonce částku navýšili na dvojnásobek.

"Možná ho má někdo u domu, kdo nemá internet nebo neviděl výzvy v televizi nebo neslyšel v rádiu. Pokud by si někdo všiml, že jeho soused má najednou vlčáka - ovčáka, kterého neměl, tak když se nám ozve, budeme rádi. Arny je šlechtěný pes se skvělým rodokmenem. Ale o to nejde, je to člen naší rodiny, opravdu ho milujeme," prozradil mladý Jandák.

Rodina, která žije částečně v jižních Čechách stále doufá, že se Arnyho podaří najít. Připustit si, že se mu něco stalo, nechce. "Věříme, že se nám vrátí. Není vyloučeno, že může být někde v okolí, možné je všechno. Bez jídla by asi dva týdny nepřežil, nejspíš ho někdo má na dvoře nebo doma," míní Vítězslav Jandák i jeho syn.

Jandákovi měli skoro patnáct let labradora Alberta. Poté, co jim zemřel, pořídili si štěně německého ovčáka. Netušili, že kvůli hárajícím fenkám bude utíkat z domu.

Autorský článek

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47