Mariah Carey se toho nebojí. Do bazénu vlezla ve třpytivých šatech za 120 tisíc

 Celebrity 
16. dubna 2022 12:15 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Mariah Carey se v šatech koupe ráda Depositphotos
Americká zpěvačka, textařka, hudební producentka a herečka Mariah Carey už neví, co roupama dělat. Naposledy se koupala v bazénu v šatech za statisíce, které se tím zcela jistě zničily. Akcí se pochlubila na svém Instagramu.

Zpěvačka si prostě s drinkem v ruce zašla do bazénu ve třpytivé róbě od Toma Forda v hodnotě okolo 120 tisíc korun, aby tak oslavila 17. výročí svého alba The Emancipation of Mimi. Toto výročí je pro Mariah skutečně důležité, protože přeci jde o její vlastní desku a zároveň její nejoblíbenější. uvádí New York Post.

Mariah se v šatech koupe často

Během 20minutového videa, které na svém instagramovém účtu vysílala živě, diskutovala o albu, popíjela koktejl a samozřejmě si dávala pozor, aby ji její štáb nenatáčel ze špatné strany. Kdo už zapomněl, že je Mariah, jak o sobě prohlašuje, z jedné strany výrazně hezčí, a tak se z té horší nesmí fotit ani točit, si tuto důležitou záležitost znovu připomněl. 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Mariah Carey (@mariahcarey)

Každopádně koupačka v luxusních šatech na oslavu staré desky, není rozhodně prvním případem, kdy si Mariah vlezla do vody oblečená. Tuto tradici začala už během svého vystoupení na MTV Cribs v roce 2002, kdy se koupala omotaná do velké osušky. Od té doby leze oblečená do bazénu nebo vířivky zjevně velmi ráda.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Mariah Carey (@mariahcarey)

Například o loňských Vánocích vlezla do zasněžené vířivky v černých flitrových šatech, když pro změnu oslavovala svůj nesmrtelný hit All I Want for Christmas Is You.  Při své návštěvě  Dominikánské republiky v roce 2020 se také koupala ve vířivce a na sobě měla přitom stříbrné flitrové šaty. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47