Michal Suchánek přiznal, že Richarda Genzera neúspěšně vychovává už desítky let

 Celebrity 
12. dubna 2022 17:45 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Genzer a Suchánek jsou nerozlučnými kamarády Evropa 2
Jsou nejlepšími kamarády, přesto si před sebou navzájem neberou servítky. A v pořadu Behind The Instagram Evropy 2 prozradili, proč se navzájem nesledují na Instagramu, kde si založili profil nebo proč z veleúspěšného Tele Tele nemají ani korunu

Richard Genzer si profil na Instagramu založil v roce 2018 během účasti v taneční soutěži StarDance, protože mu to jednoduše produkce doporučila. Dnes jeho profil sleduje téměř 97 tisíc lidí. "Já jsem se tam tři roky plahočil, pak přišel Suchánek a za 14 dní mě přeskočil asi třikrát,“ vtipkoval tradičně Genzer. Michal Suchánek má totiž na Instagramu přes 150 tisíc sledujících.

Suchánkovi se Genzerova výchova nedaří

Během rozhovoru oba přiznali, že se navzájem na Instagramu vůbec nesledují. Proč? Každý má klasicky jiný důvod. "Já bych mu určitě nadával, protože se ho snažím vychovat zbytečně už několik desítek let. Jsem tak trochu jeho otec,“ odpověděl Suchánek. A Richard Genzer zase tvrdí, že „sledovat ho nemusím, on mi všechno řekne.“  

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Richard Genzer (@richardgenzer)

 

Oba se nicméně nakonec shodli na tom, že dnes je velký problém v tom, že lidé nechápou a nerozumí nadsázce. "Dříve jsme dělali pořady a říkali věci, vtipy např. o ženských. Nyní by to vůbec nešlo. Dneska nemůžeš pozvat holku na kafe, protože když tě zažaluje, tak dostaneš půl roku," myslí si Genzer.

A pak došlo i na Genzerovo věčné téma, a tím jsou peníze. "Lidi si myslí, že když jsme pořád v TV, že z toho máme peníze, ale takhle to není,“ prozrazuje Michal Suchánek. Například z nekonečně reprízovaného Tele Tele nemá nikdo ani korunu. V době, kdy se pořad natáčel, nikomu z nich nedošlo, že budou další televizní kanály nebo internetové servery, kde to budou dokola opakovat. Proto moc neřešili práva.  Naopak nejvíce finančně úspěšná pro ně byla Partička, když s ní objížděli divadla po celé republice.

Zdroj: Evropa 2, Instagram.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47