Daniel Landa se po koronavirových skandálech vrací k hudbě

 Celebrity 
26. ledna 2022 14:12 / Mirka Malá
  8
📷
2 fotografie v galerii
Dan Landa se konečně vrátil k hudbě Warner Music
Zpěvák Daniel Landa v posledních měsících proslul především svými kontroverzními postoji vůči očkování a koronavirovým opatřením. Mimo jiné svoje následovatele nabádal, aby zahlcovali hygienické stanice svými dotazy.

Landa se tak zviditelnil ne zrovna vhodným způsobem, ale možná si jen připravoval půdu pro svůj návrat k hudbě. Protože nyní přichází se svým novým singlem.

Singl s názvem Anička Malinová

"Skuteční hrdinové povstávají z řad těch úplně nejobyčejnějších lidí. Pro většinu současné rozmazlené populace se staly velké hrdinské příběhy jen známým datem, povědomou historickou událostí. Jenže za každou takovou událostí se skrývají hluboké příběhy obyčejných lidí, jako jsme my, a jejich osobní pocity plné touhy, strachu, smutku, lásky i bolesti. Ta nejvíce známá jména jsou však jen vrcholky ledovce, které se tyčí nad obrovským množstvím dalších, v rámci dějin více či méně bezejmenných, bez jejichž nenápadného, avšak nemenšího hrdinství by se velké události jen těžko odehrály,“ filozofuje Landa nad svojí novou skladbou.

"Abychom si připomněli lidskou dimenzi nejen našich známých bojovníků za svobodu, ale i těch, co stáli s nimi a za nimi, poslala múza na svět píseň Anička Malinová. Přítelkyně Jozefa Gabčíka Anna Malinová budiž tak symbolem všech nejmenovaných hrdinů, kteří v krutých dobách obětovali své životy úplně stejně jako ti známější. Jak velkou osobní statečnost, lásku a vztah k celku asi museli mít, dokážeme si to dnes vůbec představit?“ uzavřel Landa představení svého nového hitu.

Landovi opět pomáhala jeho manželka Mirjam Landa, která k jeho nové písni natočila videoklip.  Postavy Jozefa Gabčíka a Anny Malinové ztvárnili Jakub Čech a Zuzana Grajzelová. 

Zdroj: Warner Music.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve