Tenisová hvězda Maria Šarapovová se sice ještě nevdala, ale čeká první dítě. Velkou novinu oznámila v den svých narozenin

 Celebrity 
21. dubna 2022 09:14 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Bývalá tenisová hvězda se brzy stane matkou Depositphotos
Maria Šarapovová čeká své první dítě se snoubencem Alexandrem Gilkesem. Slavná tenistka tuto velkou novinu oznámila v den svých 35. narozenin.

'Vzácné začátky!!! Jíst narozeninový dort pro dva byla vždy moje specialita,“ napsala Maria na svůj instagramový účet. I když pro některé to zase tak velká novina nebyla, Maria už totiž před několika týdny byla k vidění s rostoucím bříškem na pláži v Malibu, jak píše Daily Mail.

Kdy bude svatba?

Maria s podnikatelem Alexanderem Gilkesem, který je o sedm let starší, začala chodit už v roce 2018. Až o rok později se spolu poprvé objevili na veřejnosti. A v roce 2020 Alexander Marii požádal o ruku, když jí daroval diamantový prsten v hodnotě 300 tisíc liber.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria Sharapova (@mariasharapova)

Svatba se ale do roka a do dne nekonala a v rozhovoru s MSN.com v září 2021 Maria připustila, že stále nemají datum kvůli nejistotám v době koronavirové pandemie.  "Vlastně jsme o tom ještě nemluvili, protože chceme, aby se naši přátelé a rodina cítili dobře a neměli pocit, že se musí něčeho účastnit," vysvětlila tehdy Maria.

Každopádně Alexander už byl jednou ženatý, a to s módní návrhářkou Mishou Nonoo. Pár se bral v Benátkách v roce 2012 a zprávy o jejich rozchodu se objevily v roce 2016. Rozvod byl dokončen v létě 2017.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria Sharapova (@mariasharapova)

Ani Maria Šarapovová neměla v minulosti na vztahy štěstí. V roce 2011 se bývalá světová jednička zasnoubila se slovinským profesionálním basketbalistou Sashou Vujačićem, se kterým chodila od roku 2009. Na konci srpna 2012 ale sama Šarapovová potvrdila, že zásnuby byly zrušeny a že se Sashou už několik měsíců netvoří pár. Poté tři roky chodila se známý bulharským tenistou Grigorem Dimitrovem, ale ani tento vztah jí nevyšel.

Zdroj: Daily Mail, CNN

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008