Manželství Radky Třeštíkové nepřežilo poslední lockdown. Po rozchodu vydala spisovatelka knihu o vztazích

 Celebrity 
30. listopadu 2021 10:30 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
I přes problémy v osobním životě napsala Třeštíková nový román Albatros
Manželství spisovatelky Radky Třeštíkové nepřežilo poslední lockdown a Tomáš Třeštík tak v dubnu oficiálně oznámil rozchod. Vztahové komplikace pak Třeštíková vepsala do své nové knihy, která vyšla před několika dny.

Román s názvem Tajemství je napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě střeží dospělí i děti. Budete se modlit, aby vám aspoň někdo z nich něco prozradil a aby si řekl o pomoc hlasitěji než úplným tichem.

Každý občas potřebuje pomoc někoho, kdo nás zachrání

Tak by se totiž dalo charakterizovat motto nového románu Radky Třeštíkové. Ta v něm vystavěla příběh plný napětí, bolestných otázek a charakterově dokonale vykreslených postav. Parta kamarádů a jejich dospívajících dětí řeší v odlehlé chatě staré konflikty, nové vztahy a neodpuštěné křivdy.

A soukromý život oblíbené spisovatelky, která se před dvěma roky představila taky jako zdatná tanečnice ve Stardance, je na tom velmi podobně. Už když tančila ve Stardance, propíralo se její manželství s fotografem Tomášem Třeštíkem v médiích. Řešily se i jeho problémy s alkoholem a Třeštík sám přiznal, že s pitím přestal teprve před několika lety. I jeho zálibu ve večírcích tak muselo jeho manželství ustát.

Nakonec ale nevydrželo a i když se Třeštíkovi podle posledních informací zatím nerozhodli pro rozvod, společně se dohodli na rozchodu. Dále čtěte: Soukromý detektiv přiznal, že dlouhé roky sledoval prince Harryho a prozradil, kam až byl při štvanici ochotný zajít.

Zdroj: Albatros.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47