Brad Pitt znovu neuspěl u soudu v bitvě o děti s Angelinou Jolie. Ta je chce jen pro sebe

 Celebrity 
01. listopadu 2021 16:36 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Láska k Angelině přišla Pitta draho Shutterstock
Nejvyšší kalifornský soud zamítl odvolání Brada Pitta v jeho stále probíhající bitvě s Angelinou Jolie. Pittův právní tým minulý měsíc požádal soud, aby případ po diskvalifikaci soudce Johna Ouderkirka znovu prozkoumal. Slavný herec chce se svými dětmi trávit více času.

Poté, co byl soudce Ouderkirk z případu odvolán, bylo totiž rozhodnutí, které Pittovi dávalo více času s jeho pěti nezletilými dětmi, zneplatněno a vše se vrátilo zpět k právní dohodě uzavřené  v roce 2018. 

Angelina není snadný soupeř

Od chvíle, co se jejich manželství rozpadlo, je Angelina Jolie doslova na válečné stezce. Pittovi dává jen málo možností vídat se s dětmi, dodnes není vyřešeno majetkové vyrovnání, které Angelina stále blokuje svými požadavky, a v neposlední řadě se herečka nebrání ani nějakým těm naschválům.

Před několika týdny vyšlo najevo, že svůj podíl v jejich dříve společné vinařské firmě prodala velké firmě, která se zabývá výrobou a distribucí alkoholu, přestože ji Pitt žádal, aby svoji polovinu firmy prodala právě jemu.

Zdá se tedy, že oba herci zůstanou zaklíněni v sérii soudních sporů ještě mnoho let. A že jich není zrovna málo. Pitt se bude dál soudit o to, aby měl více času se svými dětmi, problematické zůstává i rozdělení majetku a v neposlední řadě Pitt reagoval žalobou na fakt, že Angelina prodala svůj podíl ve vinařské firmě třetí straně.

Angelina Jolie podala žádost o rozvod v roce 2016 náhle poté, co Pitta obvinila z násilného chování vůči dětem na palubě privátního letu. Stalo se tak po dvanácti letech jejich vztahu a dvouletém manželství. Co se na palubě letadla doopravdy stalo, se veřejnost nikdy nedozvěděla. Každopádně Angelina na základě toho okamžitě požadovala svěření dětí výhradně do své péče. Dále čtěte: Herečka Julia Roberts oslavila 54. narozeniny. Pár důvodů, proč Pretty Woman budete vždy milovat.

Zdroj: Daily Mail.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve