Hanka Křížková si mohla konečně beztrestně zazpívat. Na pódiu dostala netradiční dárek

 Celebrity 
24. září 2021 10:06 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Zpěvačka Hanka Křížková dostala na pódiu netradiční dárek Se souhlasem H. Křížkové / Radek Klimeš
Muzikálová herečka a zpěvačka Hanka Křížková si mohla konečně užít reakce a potlesk publika. Plný sál pražského Divadla U hasičů nejenom aplaudoval vstoje, ale taky řval smíchy, když mezi krásnými šansony, za doprovodu velkého Bandu Martina Kumžáka, vyprávěla své veselé historky ze života.

Hanka Křížková, která si sama prošla covidem a následně i některými komplikacemi po něm, je dnes již v pořádku. O to více se těšila před své fanoušky. A kromě šansonů, při nichž jedno oko nezůstalo suché, přidala velmi vtipné zážitky, aby publikum rozesmála, což se jí povedlo.

Nemohla vynechat historku s lázeňským pracovníkem Fandou, s nímž málem strávila noc v místnosti, kde zůstala ve vaně s olejovou bází. Zavzpomínala i na své trochu „ulítlé“ role ve filmech od Sanitky 2 až po Dědictví aneb Kurva se neříká… 

„Já jsem tak ráda, že vás vidím a děkuji, že jste přišli. Prožili jsme všichni dobu, kterou jsem si nazvala ,tak nějak´… A já doufám, že tahle doba ,tak nějak´ se už nevrátí. A pokud náhodou vrátí, tak jen takhle maličko,“ řekla Hanka Křížková z pódia známého pražského divadla.

Zpěvačka a herečka si zároveň připsala jeden malý „rekord“. Bylo to po dlouhé době první představení v tomto divadle, které bylo vyprodané. Koncert byl sice třikrát přeložený a původně měl být vánoční, pak jarní a pak zase vánoční, nicméně větší část vstupenek se prodala až pár týdnů před ním.

Od fanoušků a diváků dostala mnoho nádherných, velkých kytic, ale i krabičku s houbami. Netradiční dárek jí udělal velkou radost.

„Jé, to jsou houby. No ty jsou úžasné a voní až sem...," rozzářily se jí oči, když je přebírala od fanynky. Domů si pak odvážela mnoho kytic a dobrý pocit, že si zase beztrestně mohla zazpívat. "Zase můžeme zpívat, není to krásné, už jsme zase v zemi krále Miloslava," dodala vtipně.

"Nyní se chystám na předpremiéru a premiéru nového muzikálu Láska nebeská, kde v divadle Broadway hraji jednu z hlavních rolí. A je to poprvé, co v muzikálu nezpívám, ale mám činoherní roli,“ dodala Hanka Křížková.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve