Zvrácené choutky slavných mužů - díl první: Nejchlípnější dědek v Hollywoodu

 Celebrity 
10. listopadu 2014 06:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdo by to do slavného herce řekl? Facebook
Jsou slavní, vážení a měli by být vzorem. Občas ale na známé a populární muže praskne něco, co jsme se snad ani nechtěli nikdy dozvědět. V pětidílném seriále se podíváme na zoubek těm největším hvězdám hollywoodského nebe a na jejich prapodivné a zvrácené choutky…

DÍL PRVNÍ
Morgan Freeman

Světově uznávaný herec, držitel prestižní sošky Oscara a Zlatého globu byl považován za ideálního manžela. Manželství Morgana Freemana se jevilo jako ukázkové a se svou ženou Myrnou Colleyovou-Leeovou žil dvacet tři let. Až do chvíle, než na herce prasklo že má slabost pro "náctileté" dívky, které jsou navíc součástí jeho rodiny.

V roce 2009 Freeman šokoval americkou veřejnost, když vyplulo na povrch, že udržoval pohlavní styk se svojí vnučkou, byť nevlastní. O čtyřicet pět let mladší slečnu si chtěl dokonce vzít a mít s ní dítě. Když se aféra provalila, jeho žena Myrna od herce okamžitě odešla a po čtyřiadvaceti letech zažádala o rozvod.

I když je nevlastní vnučka E´Dena Hinesová dnes již dospělá žena, jejich vztah začal v době, kdy ji bylo teprve sedmnáct let.

Ve druhém díle se podíváme na zvrácené choutky amerického herce Stephena Collinse.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum