Muzikálový herec prozradil, pod jakou jedinou podmínkou se ožení. To už si rovnou mohl přát, aby na stromech rostly jitrnice!

 Celebrity 
22. července 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Honza s Marií tvoří pár už čtyři roky Foto: Facebook
Sice se neustále vidí jak v práci, tak doma, přesto se muzikáloví herci Jan Kříž a Marie Blahynková i po čtyřech letech milují. „My jsme zvyklí spolu hrát. Často jsou ty zkoušky dlouhé a je příjemné tam mít spřízněnou duši,” řekla vipstory.cz Marie.

No a protože jejich vztah už opravdu není čerstvý, pomalu ho čím dá více zocelují. Nejdřív si pořídili pejska. „Máme japonskou dogu, v březnu jí byl rok a jmenuje se Sája, naštěstí s ní moc sportovat nemusíme, i když zatím je ještě hodně živá. Ovšem bylo nám slíbeno, že se uklidní,” doufá Honza. U pejska jejich sžívání se ale nejspíš skončí.

Nebylo by překvapením, kdyby se tihle dva třeba chtěli vzít. K tomu má Kříž ovšem jednu podmínku. „Hodně kolegů kolem nás se teď žení a mají děti, ale já mám stejně pocit, že se pořád víc lidí rozvádí než bere. Takže až nastane nějaké světlejší období, kdy tomu bude naopak, pak nad tím rád začnu přemýšlet,” vysvětlil nám herec.

Jestli to ovšem není jen šikovná výmluva, jak se vykroutit z nasazovaného chomoutu. Mohlo by se totiž také stát, že se Blahynková nikdy nedočká...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008