Představitelce drbny Nyklové z Ulice se vrátila chuť k jídlu, může za to kamarádka, vdova po slavném herci, u níž trávila dovolenou

 Celebrity 
11. srpna 2021 13:23 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Jaroslava Obermaierová se svou kamarádkou Hanou Gregorovou Se souhlasem H. Gregorové
S jídlem neměla představitelka drbny Nyklové, tedy Jaroslava Obermaierová, nikdy problém. Až v poslední době trpěla herečka nechutenstvím. Za poslední dva až tři roky výrazně zhubla. Diváci a fanoušci, ale i někteří kolegové, o ni měli dokonce strach. Teď je vše jinak a Obermaierové se chuť k jídlu vrátila.

Obermaierová je poměrně vytížená herečka. Kromě seriálu Ulice účinkuje i v Divadle Broadwayi. A když je v pracovním zápřahu, nemá moc čas na vyvařování. Ke všemu prošla několika zdravotními obtížemi, proto měla herečka nejspíš narušený metabolismus. 

"Já jsem byla i v nějakém takovém stresu, nic mi nechutnalo a nějak mně nic moc nebavilo. Byl to takový zvláštní pocit, divné období, ale už je to dobré, nebo spíš lepší. Teším se na léto, až budu odpočívat a pojedu i někam snad na dovolenou," prozradila před časem Obermairová v talk show Face To Face. 

K moři se letos herečka nevydala, ale přijala pozvání od své kamarádky Hany Gregorové. Vdova po slavném herci Radoslavu Brzobohatém, herečka a také dávná principálka divadla, žije napůl v Česku a napůl v Maďarsku. A jak sama prozradila, Jaroslava Obermaierová si pobyt u ní velmi užívala i s jejím synem Jaroslavem. 

"S Jarkou v Mosonmagyarovár v termálech, ve slovenské csárdě Vojka, v maďarské Sári Csárda v Dunakiliti, super papáníčko, všude i u mě ,u kamarádů na bazénu", u mě na zahradě... Jarka měla chuť na bryndzové halušky, tak jsem jim je připravila a chutnaly moc i Jarouškovi. Prostě si ten týden u mně užili a já jsem šťastná, že jsem se o ně mohla starat a připravit jim hezkou odpočinkovou dovolenou," prozradila sama Hana Gregorová, která je pověstná svou skvělou kuchyní i péčí, s níž se o své hosty vždy stará.

"Jarka získala zpátky apetit a zbavila se stresu. Sluníčko nám přálo, každý den bylo 35 stupňů, ale na těch nádherných koupalištích a jezerech, to člověk ani necítil. Léto jak má být," popsala Gregorová skvělou atmosféru.

 Gregorová si momentálně užívá léta v Maďarsku, kde, jak sama přiznala, je jí dobře. "S divadlem jsem musela skončit především ze zdravotních důvodů. Opravdu jsem se za ty roky cítila vyčerpaná, unavená. Tady jsem nabrala energii, jsou tu báječní lidé, skvělé podnebí. Stýkám se s řadou přátel, i za mnou sem do Maďarska nebo vedle na Slovensko, kam to mám pár minut autem, jezdí kolegové, kamarádi. A když už není čas potkat se a pobýt spolu delší dobu, jdeme na skvělý oběd či večeři," svěřila se Hana Gregorová.

"Takhle jsem se nedávno sešla s mojí dcerou Rolou v Bratislavě, v příjemné restauraci Black Rose v Dúbravke. Byly jsme na skvělém obědě i zmrzlině. Bulvár sice občas napíše ,zaručenou pravdu´, že moje děti se mnou nemluví, ale já se tomu musím jenom smát. A třeba s Rolou jsme spolu fakt nejenom jedly, ale i mluvily," dodala s úsměvem Gregorová.

Užívá si i zasloužený důchod, ale pracovní nabídky má stále. "Teď zrovna řeším dva moc hezké projekty a přicházejí i další. Jsem už ve věku, kdy si opravdu mohu dovolit vybírat, co mně baví a co dělat chci a co nechci. Nemusím naštěstí honit ani kariéru, ani peníze. Důležité je pro mně zdraví a pohoda a fajn lidi okolo mně...," dodala Gregorová, která, ač jí to málokdo věří, přiští rok oslaví sedmdesáté narozeniny.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008