Bohuš Matuš podstoupil před svatbou se svou Lucinkou netradiční zákrok

 Celebrity 
29. dubna 2021 09:59 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Bohuš Matuš si se svou Lucií řeknou ano za pár týdnů Se souhlasem B. Matuše
Už za pár týdnů se z Bohuše Matuše stane ženáč. Za manželku si vezme čerstvě plnoletou přítelkyni Lucii s níž má dceru Natálku. Zpěvák se rozhodl, že chce vypadat mladší a mít větší sebevědomí, proto nedávno podstoupil netradiční kosmetický zákrok.

Rozdíl mezi Bohušem a jeho Lucinkou, jak ji romanticky zpěvák stále říká, je skoro 30 let. Od svých mladých let trpí zpěvák padáním vlasů a aby se cítil lépe, rozhodl se podstoupit tetování. Nikoli však na těle, ale na hlavě.

"Kdysi jsem měl krásnou kudrnatou hřívu, ale pak se z toho postupně stalo koleno, které jsem skrýval pod pokrývkami hlavy, šátky a podobě. Proto jsem se rozhodl, že si nechám vlasy vytetovat. Vedle Lucinky budu snad vypadat mladší," říká zpěvák s famózním hlasem, který na české scéně nemá snad konkurenci.

Než aby Bohuš podstoupil chirurgický zákrok v podobě "nasázení" vlasových cibulek, což je jednak velmi složité, bolestivé a nepříjemné a hlavně velmi drahé, rozhodl se pro tetování. Zatímco mnoho lidí má po těle různé obrazce, Bohuš se rozhodl, že jediné zásadní tetování bude mít na hlavě. To imituje čerstvě ostříhanou hlavu na krátko a vypadá to v podstatě velmi autenticky.

"Nebolí to, nepálí a hlavně to člověku dodá sebevědomí," svěřil se Matuš, který si v rodinném zábavném parku Krtkův svět v Praze vezme Lucii už 12. května. Na obřadu budou mít jen 30 lidí, nejbližší rodinu a přátele a sňatek mu odsvědčí hudební boss, producent mnoha muzikálků František Janeček. Ten je pro Bohuše prý velmi důležitou osobností, která jej celou řadu let podporuje a hlavně obsazuje.

Chybět nebude ani Oldřich Lichtenberg z Divadla Broadwayi, kde Bohuš také hraje, a pár daších přátel. I v této složité době zpěvák pracuje a například přijal pozvání od Kateřiny Brožové, aby v rámci streamového koncertu vystoupil v programu na zámku Mělník. 

Jako tatínek malé Natálky prý Bohuš funguje skvěle a umí si představit, že u jednoho dítěte s Lucií nezůstanou. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47