Chalupářka Bohdalová: Víme, koho k sobě na hájenku rozhodně nepustí!

 Celebrity 
19. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Koho nechce Jiřina Bohdalová pustit na svou milovanou chalupu? VIPstory.cz
Jiřina Bohdalová má zřejmě velký smysl pro humor! Ovšem už návštěvám na své chalupě, bývalé hájence dává jasně najevo, kdo má u ní vstup zakázán. Po cedulce varující, že tam žije cholerik, přibyla nedávno další!
Jak se VIPstory.cz samo přesvědčilo, naše nejlepší herečka a velká chalupářka, která se o svůj druhý domov v Českém ráji stará přímo luxusně, nemá ráda pitomce!

„Zákaz vstupu pitomcům.“ To je nápis na brance na chalupě Jiřiny Bohdalové, který přibyl pod cedulku “Bacha cholerik“! Zřejmě se Bohdalka stala sběratelkou vtipných tabulek, které dostává od přátel. I na její stodole, vedle chalupy, je jich několik.

O svou krásnou chalupu se herečka stará se vší pečlivostí. A nutno říct, že stejně, jako je bravurní herečka, je skvělá hospodyně, chalupářka. „Já mám ráda pořádek a řád. A to musím mít doma i třeba na chalupě,“ říká často Jiřina Bohdalová, za kterou na chalupu na Semilsko jezdí jak vnuci, dcera Simona Stašová, její přítel Lubomír Focko, tak i řada kamarádů.

Občas tu také točí svůj pořad Hobby naší doby. A jinak tu odpočívá, učí se scénáře nebo i píše. Bohdalka je totiž žena mnoha profesí a na svůj věk je neuvěřitelně čilá a akční. Doposud řídí automobil, a jak říká – někdy i sama sebe potkává. Nezbývá než si přát, aby to Jiřince ještě hodně dlouho vydrželo!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008