Jennifer Lawrence sice bude brzy rodit, přesto dostala kšeft za senzačních 25 milionů dolarů

 Celebrity 
14. října 2021 09:34 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Těhotenství oznámila teprve před několika týdny Shutterstock
Hvězda Hladových her Jennifer Lawrence oznámila svoje těhotenství teprve před několika týdny, přesto dostala velmi lukrativní kšeft. Vydělá si senzačních 25 milionů dolarů, i když bude vlastně na mateřské dovolené.

Jennifer a její manžel, galerista Cooke Maroney, oznámili teprve minulý měsíc, že se stanou rodiči. Žádné další informace ale nepřidali, takže není ani jasné, v jakém měsíci vlastně slavná herečka je a kdy bude rodit. Přesto si Jennifer Lawrence před několika dny dokázala sjednat velmi lukrativní práci, za kterou dostane honorář ve výši 25 milionů dolarů a k tomu ještě procenta ze zisku.

Dvouletá přestávka od natáčení končí i přes těhotenství

Po téměř dvouleté přestávce na stříbrném plátně se tedy Jennifer Lawrence vrhne znovu do práce, i když bude na mateřské se svým prvním potomkem. Jednatřicetiletá herečka by měla hrát hlavní roli v komedii, o kterou se doslova poprala polovina Hollywoodu. Nakonec souboj vyhrálo studio Sony.

Lawrence bude u filmu také uvedena jako producentka, což v překladu znamená, že kromě tučného honoráře získá také slušné provize ze zisku filmu. V hollywoodských kuloárech se povídá, že projekt spatřil světlo světa teprve před několika týdny a je zřejmě tak dobrý, že se o něj řada studií doslova poprala. Někteří manažeři se prý také bránili oscarové herečce slíbit honorář ve výši 25 milionů dolarů, nakonec jí ale tato závratná suma byla přislíbena, když manažeři studia Sony minulý týden odletěli za Jennifer o do New Yorku, aby s ní účast na projektu vyjednali.

Očekává se, že natáčení komedie začne příští léto v Montauku. Lawrence ale před otěhotněním stihla ještě natočit hned několik filmů a už v prosinci se na Netflixu objeví ve filmu Don't Look Up po boku Leonarda DiCapria. A další tři filmy jsou nyní ve střižně.

Komedie, za kterou dostane tak vysokou sumu, bude tedy prvním filmem, který bude natáčet po narození svého prvního dítěte. Zřejmě se tak díky tomuto filmu znovu stane nejlépe placenou herečkou. Tuto metu zdolala Jennifer Lawrence už dvakrát, a to v letech 2015 a 2016. Oficiální data uvádějí, že filmy, které dosud za svou kariéru natočila, celosvětově vydělaly přes 5,5 miliardy dolarů. Takže Jennifer si rozhodně může dovolit žádat tak vysoké honoráře. Navíc ji po pauze bude příští rok plné filmové plátno. Dále čtěte: Kylie Minogue si balí kufry. Ve třiapadesáti začíná zpěvačka novou etapu svého života.

Zdroj: Daily Mail.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve