Klaus v tomhle outfitu je k smíchu: Kikina, jdoucí do gay klubu?

 Celebrity 
03. srpna 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle nejsou nohy modelky ani mladého frajera, ale skoro 80letého exprezidenta! Advantage cars
Tak tohle exprezident Václav Klaus (76) nejspíš nečekal. Chtěl jít tak trochu s dobou a nechal si poradit od stylistů. Ale to neměl dělat. Přišel na akci Advantage cars oblečen tak, až z tomu mnohým spadla brada! Zatímco horní polovina těla je ok, ta spodní se moc nepovedla. Jde spíš o pořádný úlet a mnozí kritici hlavně na sociálních sítích si ho pořádně podali! Sami se podívejte, jak mu to (ne) slušelo!

Úlet roku, šašek roku, trapák roku, teplouš roku, Kikina jdoucí do Termixu... a podobné urážky, i když svobodné názory - psali lidé na sociálních sítích poté, co shlédli fotku Václava Klause v přiléhavých džínách, ohrnutých, v divných ponožkách a rozvázaných botách.

„To je prostě strašný. Zkrátka buzna jak vyšitá. Kikina jde do Termixu, konečně se s koro v osmdesáti odhalil...," napsal jeden z diskutérů na facebooku.

Kikina se mezi gay komunitou říká Klausovi a Termix je jeden z klubů čtyřprocentně orientovaných. Přičemž existuje u mnohých přesvědčení, že bývalý politik je homosexuál, což na něj kdysi "vykřičela" i herečka Eva Holubová!

„To je jasný, konečně uznal, že je gay a v tomhle outfitu se chystá na Prague Pride," napsala paní Jana. 

S ohledem na až trapnou těsnosti kalhot si z něj někteří utahovali, že si spletl kalhoty s manželkou Livií!

„Měla jsem Klause kdysi docela rád, po té příšerné amnestii jsem ho začala nenávidět. Teď se ukázal v pravém smyslu - je to kašpar a kašparem zůstane," dodala paní Zdena.

Jsou ale i tací, kteří se za Klause postavili. „Proč ne? Mladistvý vzhled a jde s dobou. Je to sice trochu netradiční, ale on má charisma, takže o co jde?," dodal pan Jaromír. 

Sami posuďte, jak to exprezidentu Václavu Klausovi sluší nebo nesluší...

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve