Známá česká herečka se bojí o život! Dostala nebezpečnou infekci!

 Celebrity 
02. srpna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivanka Devátá si myslela, že všechno půjde jinak, ale v nemocnici i nadále zůstává! Archiv ČT
Strach o život má známá česká herečka a také spisovatelka Ivanka Devátá. Dávná manželka Josefa Vinkláře je už skoro tři měsíce v nemocnici. Její stav se nyní poměrně zhoršil a ona se obává nejhoršího!

Deváté operovali střeva kvůli zhoubnému nádoru. Nebylo sice zapotřebí ani ozařování a ani chemoterapie, ale zdravotní stav se komplikuje. Dostala totiž zlatého stafylokoka, který se usadil v ráně, a proto se nehojí.

„Vzali mi dvacet centimetrů střeva. Ani chemoterapie nejsou nutné, neměla jsem ani vývod, přesto se mi rána dodnes neuzavřela,“ postěžovala si Aha! Ivanka s tím, že doufala, že všechno bude vypadata úplně jinak. Zvlášť, když nemusela podstupovat klasickou onkologickou léčbu, jelikož se na nádor přišlo včas. 

„Ten pitomej stafylokok do mě vlezl při operaci. Jenže to nikdo nevěděl, mysleli si jen, že se mi tam dostala banální infekce,“ řekla herečka, která kvůli doléčení putovala po zákroku na Rehabilitační kliniku Malvazinky. „Tady mne učili chodit, prostě jsem se tu měla rozhýbat, ale hlavně mně měli zaléčit ránu,“ vysvětluje Ivanka.

Když lékaři viděli, že rána je i po dvou měsících stále otevřená, zavolali teprve specialistu, který udělal stěry a zjistil, že má v ráně stafylokoka. „Jsem na infuzích, ale nedaří se jim ho z těla stále vyhnat ven. Zlatého stafylokoka jsem chytla už potřetí v životě. A věřte mi, že se obávám toho nejhoršího. Zapudit ho je velmi složité a především u mne,“ dodala herečka.

A to už ani neříká, že před tím, než šla na operaci, jí několik měsíců jiní doktoři léčili tak, že ani nepoznali, že nejde o crohnovu chorobu, ale rakovinový nádor. Možná, kdyby tehdy udělali vše co měli, dnes by Devátá byla v pořádku. 

Herečce velmi držíme palce, aby vše překonala a brzo se vrátila domů a třeba i před televizní kamery. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008