EXKLUZIVNĚ: Řepková už luxusní vilu nemá! A Řepka dluží na alimentech!

 Celebrity 
01. srpna 2017 04:55 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Majitelkou vily už Vlaďka Řepková není! archiv
Modelka Vlaďka Řepková už nemá luxusní vilu v Černošicích u Prahy, kterou užívala společně se svým, dnes už exmanželem, fotbalistou Tomášem Řepkou. Proto ani on nejspíš v domě nebude moc bydlet.

Informace, které se před pár dny uvedla některá média, nejsou tudíž pravdivé. Exkluzivně to VIPstory.cz sdělila právní zástupkyně Řepkové-Banenské Karolina Zelenková.

„Paní Vlaďka Řepková Bahenská již nadále není vlastníkem společnosti Černošická obchodní a realitní s.r.o. Společnost včetně veškerého majetku byla převedena za částku 10 000 Kč na třetí osobu.  Má klientka měla s panem Tomášem Řepkou uzavřenu předmanželskou smlouvu. Společnost tak nikdy nebyla ve společném jmění manželů Řepkových,” uvedla na pravou míru původní dezinformace o tom, že by dnes už bývalí manželé měli vilu ve společném jmění.

„Jediným hodnotným majetkem společnosti byla nemovitá věc – černošická vila, která byla zakoupena na základě hypotéky poskytnuté věřitelem. Hypotéka byla zajištěna zástavním právem a dále osobní směnkou paní Vlaďky Řepkové Bahenské,” upřesnila advokátka, která také uvedla na pravou míru i věci, o kterých měl tušení asi málokdo! 

„Pan Řepka užíval černošickou vilu po rozvodu manželství s naší klientkou na základě nájemní smlouvy, ve které se mimo jiné zavázal k úhradě nákladů spojených s užíváním (vodné, stočné, elektřina atp.). Pan Řepka však dlouhodobě tyto své závazky nehradil, proto byl počátkem dubna 2017 z černošické vily vystěhován. Klientka byla nucena uhradit náklady za pana Řepku ze svých výlučných finančních prostředků," říká Karolina Zelenková.

Uvedená situace vyústila v nutnost najít zájemce, který by převzal společnost včetně černošické vily zatížené nesplacenou hypotékou. „Výše nesplacené hypotéky činila více než 20 milionů korun. Klientka se tak musí ohradit proti tvrzení některých médií o tom, že tuto hypotéku splatila,” napsala nám JUDr. Zelenková, která také uvedla, že Vlaďka Řepková kromě nákladů za pana Řepku převyšující částku 150 000 korun, nic dalšího nehradila, ale ani nic nezískala, neboť společnost byla převedena za částku 10 000 korun, která měla pokrýt zejména administraci spojenou s převodem společnosti," vysvětlila právní zástupkyně.

„Zda pan Řepka bude moci černošickou vilu užívat, záleží pouze na novém vlastníkovi společnosti. Ze všech výše uvedených důvodů se klientka nemůže vyjádřit k dalším krokům v insolvenčním řízení, které bylo proti společnosti zahájeno, neboť již není ani společníkem, ani jednatelem společnosti,” sdělila právní zástupkyně.

Další kapitolou sporů mezi modelkou a fotbalistou je i styk a péče o jejich nezletilého syna Markuse. Vlaďka se prý důrazně ohrazuje proti tomu, že by zakazovala exmanželi jakýkoli kontakt. Vypadá to totiž, že muž, který dnes žije s Kateřinou Kristelovou o nějaké setkávání snad nemá ani přílišný zájem.

„Pan Řepka klientku řadu měsíců nekontaktoval se žádostí o styk se synem. Je s podivem, že tyto své údajné žádosti ventiluje prostřednictvím médií. O jeho vztahu k synovi vypovídá i to, že dlouhodobě nehradí výživné, které mu bylo soudem určeno, a proto je dlužné výživné vymáháno exekučně. Pro mou klientku je naprosto nepochopitelné, že se pan Řepka lživě vyjadřuje do médií o dceři z prvního manželství klientky, čímž poškozuje její osobnostní práva. Bude-li tak pan Řepka činit i nadále, klientka se bude domáhat soudní ochrany,” upozornila advokátka Zelenková.

Vyjádření Tomáše Řepky, jakož i jeho přítelkyně Kateřiny Kristelové, ohledně nezletilého syna Markuse, vnímá prý  jeho exmanželka jako mediální kampaň, která má sloužit k jejich zviditelnění. „Klientka jen může dovozovat, že tak pan Řepka činí ze zištných důvodů, když na podzim roku 2017 má vyjít jeho kniha, kterou on prezentuje jako mj. pomstu mé klientce. Zneužívat vlastního syna k mediální kampani je však značně neetické,” dodala právní zástupkyně Vlaďky Řepkové Bahenské.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít