Hrušínský si zase stěžuje na "neslušné lidi" a dává najevo, koho volit nebude!

 Celebrity 
01. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Hrušínský má pocit, že se v Česku vytrácí slušnost a svoboda! archiv ČT
Pohádkový princ, herec a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský není spokojen s tím, jak to nyní v Česku vypadá. S politikou, poměry, lidmi. Opět si postěžoval nad tím, co se tu děje. A dal jasně najevo, komu dá hlas v prezidentských volbách!

Dávný podporovatel ODS Jan Hrušínský, vždy podporoval pravici. Jasně se vymezuje proti Andreji Babišovi a pochopitelně proti Miloši Zemanovi. Jako prezidentského kandidáta by nejraději viděl Jiřího Drahoše. Řekl to v rozhovoru pro DVTV.

„V Česku slušní lidé mlčí, největší zloději hlásají, že brání zemi proti lumpům.  Máme se nejlíp, jak jsme se v historii naší země měli, lidi ale pálí dobré bydlo, velice rychle zapomínají na to, co bylo," řekl herec a divadelní ředitel Jan Hrušínský.

Pravda a láska se podle něj v dnešní době staly neslušnými slovy. „Lidé by měli víc přispívat tomu, aby Česká republika zůstala svobodnou," tvrdí Hrušínský.  [bomba] 

Neuvědomuje si ale, že ne všichni se mají dobře a mnozí se bohužel za minulého režimu měli špatně a dnes se mají také.

„Pana Hrušínského mám ráda, ale vadí mi, jak pořád cosi kváká o demokracii a podobně. Vždyť zrovna on hrál za minulého režimu. Nebýt jeho tatínka a nebýt on Hrušínský, možná by si ho nikdo nevšiml. Můj manžel přišel za totáče o místo, neměli jsme se nejlíp, ale to, co se děje dneska - že dobře se většinou mají zloději, podvodníci a lháři, to se nezměnilo. A pan Hrušínský se měl dobře tehdy a má se dobře dneska, takže tomu se to mluví. Kdyby měl vyžít z důchodu 11 600 korun a s nájmem sedm tisíc, asi by mluvil jinak," podotkla divačka DVTV Zdena Prokopová z Liberce.

Té prý, stejně jako tisícům dalších vadí "mudruhící umělci". „Podobně je tomu u paní Štěpánové a dalších. Oni pořád nadávají na minulý režim, ale nebýt toho, asi by si neškrtli. Dneska berou skutečně stonásobek toho, co měli tehdy, různě podnikají, ale nechápou, že jsou lidi, kteří tehdy dřeli, dřou dneska a mají pořád kuový. A není to o stejných možnostech, ty každý nemá. Stejně jako každý nemá nadání na to, hrát na flétnu nebo klavír," dodala další z diskutujících paní Zdena z Benešova.  

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008