Herec Jiří Pomeje nad rakovinou rozhodně vyhráno nemá!

 Celebrity 
02. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Pomeje doufá, že výsledky vyšetření dopadnou dobře a bude už jenom lépe a lépe! ShowPix
Bývalý producent, dnes herec a dabér Jiří Pomeje je po 33 ozařování, kvůli kterému přišel o hlas. Ten se mu sice částečně vrátil, ale nad rakovinou stále vyhráno nemá! To ale nemá nikdo, kdo si takovým onemocněním prošel! Co teď umělce čeká?

Už to, že překonal operaci a pak ozařování, považuje Jiří Pomeje za úspěch. „Tak určitě to považuju za velký zázrak a děkuji pánu Bohu. Rozhodně ale není důvod k radosti. Hlas se mi vrátil asi z pětatřiceti procent,“ řekl Blesku Pomeje, který se stále snaží o to, aby se mu hlas vrátil v plné podobě. 

„Vždycky se někam zavřu a zkouším křičet, šeptat, prostě dělám všechno to, co nás učili ve škole,“ uvedl herec.

Sám si je vědom toho, že nad rakovinou vyhráno nemá! Až za týden bude vědět, jestli zhoubné buňky odstraněním dvoucentimetrového nádoru na hlasivce a ozařováním bylo vše zlikvidováno. Pokud by se tak nestalo, čekala by ho velká operace a chemoterapie. Pak by o hlas přišel nejspíš na stálo.

„Můj hlas se mi už ale úplně nevrátí nikdy. Nanejvýš z pětaosmdesáti procent a to může trvat i rok a víc,“ řekl Pomeje, jemuž se krk po ozařování začal hojit. 

„Nečekal jsem to a ani lékaři takhle rychle. Hlas mi naskočil před čtyřmi dny, ale jak říkám, mám velký strach z vyšetření, které mě čeká. Proto nejásám, jsem pověrčivý. Vždyť za měsíc už nemusím mluvit vůbec a bude to provždy neměnné. Jsem poprvé v životě opravdu velmi pokorný,“ dodal Pomeje, kterém stále držíme pěsti, aby všechny výsledky byly v pořádku a mohl říct: „Ano, jsem zdravý..."!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum