Vondráčková pokřtila Zpěvník! Přišel její Pleky, Janda i Kolář!

 Celebrity 
01. srpna 2017 03:12 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jedním z kmotrů Zpěvníku Lucky Vondráčkové byl i Dalibor Janda CZP foto
Lucka Vondráčková je pár dní v Čechách a je kolem ní hodně živo. O tak velikém zájmu médií by si mnohé jiné zpěvačky mohly nechat zdát. Ona však, kde se objeví, tam se strhne doslova šílenství. Třeba jako na křtu jejího Zpěvníku, kde měla i zajímavé hosty!

Zpěvník je soubor textů, not a písní, které Lucka doposud nazpívala a nějakým způsobem se na nich podílela. A protože chtěla, aby se dostaly k lidem, vydala knihu s názvem Zpěvník Lucie Vondráčkové. Na křest do pražského Monarchu jí přišel podpořit i její manžel Tomáš Plekanec, který se jinak velkým mediálním akcím spíše vyhýbá. 

Přišli i kolegové z branže - Dalibor Janda s dcerou Jiřinou Annou Jandovou a Petr Kolář. Křtem provázel moderátor Karel Voříšek.

„Lucka je vážně sexy. Moc jí to sluší a je vidět, že jí to všechno sdvěčí. Ona je skvělá a veliká profesionálka," nešetřil chválou primácký moderátor Zpráv.

Na křest přišli i rodiče Lucky Jiří a Hana, kteří jsou na svou dceru právem hrdí. Jak by taky ne, když mají dceru, která je mladá, krásná, úspěšná, má krásnou rodinu a získává i ceny, ač je v ČR vždy jen pár týdnů. 

Nedávno v Kanadě natočila komedii The Perfect Kiss, jenž se určitě stane hitem a přijde i do českých kin. Další zajímavé věci Lucie chystá, včetně nových písniček. A kdo ví, třeba se příští rok dočkáme i dalšího tour. To minulé, které jela vloni, bylo megaúspěšné a zcela vyprodané.

Dnes od 16 hodin má Vondráčková navíc v obchodním centru na Zličíně velikou autogramiádu. Už teď je jasné, že i když venku je vedro k padnutí, nouzi fanoušky tam mít nebude...!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008