Beyoncé nezvládá péči o děti! Má 6 chův!

 Celebrity 
30. července 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Beoncé se věnuje své kariéře a na děti má šest chův! archiv
Neskutečné a pro běžnou ženu, matku nepochopitelné. Zpěvačka Beyoncé nezvládá péči o své tři děti, dvojčata a další dítě. Má proto chůvy, ale těch je, jako kdyby tahle celebrita měla nejméně školku!

Zpěvačka se věnuje hlavně kariéře a večírkům. A péči o tři děti prostě nějak nedává. Chce ale zároveň aby její potomci měli veškerou péči, proto si najala hned šest chův. Může si to dovolit, protože je nejlépe vydělávající americkou hvězdu. Za poslední rok si přišla v přepočtu na skoro 2 miliardy korun.

„Její novorozená dvojčata Rumi a Sir Carter mají každý dvě chůvy, které se střídají v péči o ně v osmihodinových směnách. Pětiletá dcera Blue Ivy už měla dvě vlastní chůvy, ty v zaměstnání zůstávají, k nim ale přibyly čtyři další tak, aby v osmihodinových směnách pokryly celý den a každá měla na starosti jedno z dvojčat," uvedl zdroj z okolí zpěvačky. 

Maminka si své děti hýčká, hraje si s nimi. „Dvojčata nespávají ve stejný čas, takže se rozhodla, že musí najmout tři chůvy na každé dítě, které budou pracovat v osmihodinových směnách,“ uvedl zdroj blízký Beyoncé v rozhovoru pro magazín OK!.

S manželem Shawnem Carterem alias raperem Jay-Z zatím pobývají v pronajatém domě v Malibu. Mezitím si předělávají rozsáhlou rezidenci v Los Angeles, kam se po dokončení rekonstrukcepřestěhují natrvalo.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum