Marešova Kobližka se postarala o dojemné překvapení! Pak dostala zlatý bourák!

 Celebrity 
26. prosince 2016 02:35 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Leoš s přítelkyní Monikou, maminkou a přáteli, kterým živým dárkem udělali nádherný Štědrý den! Instagram
Přítelkyně Leoše Mareše Monika Koblížková prožívá krásné Vánoce, a to jí může hřát i u srdce. Spolu se slavným moderátorem ukázali, že mají velké srdce a postarali se o velmi dojemný dárek.

Pár hodin před Štědrým dnem udělali dobrý skutek a během 1pár hodin ho také naplnili. Leoš Mareš seděl spolu s Monikou a svojí skoero tchýní, podnikatelkou Helenou Harabinovou v restauraci na večeři. A pak to přišlo.

„Najednou, ve 22:30 přišla řeč na to, že známá přišla v poledne o pejska. Její fenku po 15 letech museli uspat a má strašný den,“ svěřil se Leoš Mareš.

Následoval už jen itinerář, tedy plán toho, co se odehhrávalo v následujících minutách. Monika Koblížková dostala nápad, že známé pořídí ještě ten večer nového pejska. Na internetu si našla chovatelku jezevčíků, které ještě v ten moment spontánně poslala omluvnou zprávu se vzkazem, jestli ještě nespí a že by měli zájem o pejska.

Ve 22.44 už nasedali do auta a vyráželi kousek za Prahu. Těsně po půlnoci už přijížděli na Chodov, kde chovatelce předali štěně dlouhosrstého jezevčíka. A tak se stalo, že Monika s Leošem známé rodině a přinesla nejkrásnější dárek, který si mohli představit. 

Leoš tak sklidil stovky lajků s tím, že má dobré srdce a uměl s přítelkyní okamžitě reagovat na vzniklou situaci. A to se skutečně cení. 

Jenže to není všechno. Monika si vysloužila jeden luxusní a nečekaný dárek. Zlaté SUV luxusní značky. Mareš jí daroval boxerské rukavice. Uvnitř nich byly klíčky od garáže. Když přišla dovnitř, údivem oněměla. Stál tam krasavec, nejméně za milion korun. Teď má tak Monika od Leoše opravdu nádherný dárek.

Leoš však pochopitelně nezapomněl ani na své dva syny. S těmi strávil taky Štědrý den. Ony dostaly dárky od něj, ale i on od nich! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008