Rozchod roku? Rosol a Ochotská už spolu nejsou!

 Celebrity 
02. prosince 2016 03:40 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lukáš Rosol a Michaela Ochotská spolu už nebydlí! archiv Nova
Michaela Ochotská (31) a Lukáš Rosol (31) prý spolu už nejsou. Sice uplynul teprve rok od jejich pohádkové svatby, ale teď je údajně konec. Bývalá novácká moderátorka sbalila kufry, ročního syna Andrého i psa a odstěhovala se od manžela.

Proč se ti dva rozešli, není jasné. Že by nevěra? Kdo ví? Nicméně Ochotská nese partnerské problémy velmi těžce. Podepsalo se to prý na její psychice i zdraví. “Hodně zhubla a nevypdá dobře. 

Tenista Lukáš Rosol řekl, že nemá čas na rodinu „Míša hodně zhubla, což všichni víme. Já nestíhám být vůbec doma, protože pořád trénuju a navíc jsem si natáhl achilovku, takže lítám po doktorech. Nejsem vůbec doma,“ přiznal Blesku sportovec.

A také přiznal, že jeho žena s ním nebydlí! „Je u své mámy, která jí se vším pomáhá. Vaří, starají se o hyperaktivního Andrého, protože já to teď fakt nestíhám. Ona potřebuje mamčinu pomoc. Třeba tam přijedu jednou za dva dny,“ dodal tenista s tím, že jeho vztah s manželkou je v pořádku.

Proč by se pal ale Ochotská stěhovala? Že by jen kvůli potřebné pomoci? Je to divné. Jisté ale je to, že v pořádku jejich manželství rozhodě není. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod