Další oběť podvodníka údajného politika Štěpanoviče! Miss Vignerová!

 Celebrity 
01. prosince 2016 03:40 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aneta Vignerová se taky měla stát obětí podvodníka Štěpanoviče! Profimedia
Nejenom Hanka Mašlíková, ale i misska Aneta Vignerová se prý stala obětí údajného politika, a "kámoše" Václava Klause Alexandera Štěpanovičtě. Ten se chlubí vlivnými kontakty, přitom láká z lidí a žen především peníze. A dokonce je měl i týrat!

Poté, co Hanka Mašlíková napsala na sociální síť své zkušenosti se Štěpanovičem, začaly se jí ozývat další slečny a ženy, které měly podobné trable s podvodníkem, který se hlásil k SPD Tomia Okamury. V této straně ale už není.

Bývalý radní Prahy 2 za ODS Alexandr Štěpanovič měl dlužit peníze nejen Mašlíkové, ale i dalším. I Aneta Vignerová se prý účastnila nákladné narozeninové párty dnes již odsouzeného Štěpanoviče, ze kterou nedostala zaplaceno. Stejně jako nikdo jiný. 

„Jde o úplně stejný případ jako u Hanky,“ sdělila Expres.cz Vignerová. Na otázku, kam se poděl, kráska odpověděla: „Naprosto se stáhl a přestal komunikovat. Dokonce si mě všude smazal,“ řekla Aneta. 

A podvedených má být  víc. Štěpanovič si měl nechat ušít obleky za bezmála 100 tisíc a nezaplatil. Podobně jako za další věci a zboží. Pokud se někdo další stal obětí lháře a podvodníka, měl by se obrátit na policii. Ta prý už případy prověřuje. Kde teď Štěpanovič je, nikdo neví. Ani jedno ze svých tří telefonních čísel nezvedá...

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008