Dost trapný zákaz na Slavících. Kdo si ho vymyslel?

 Celebrity 
28. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá s Lucií Vondráčkovou a svými trofejemi by rozhodně trapný zákaz kvůli vstupu do přední řady nedaly! Profimedia
Český slavík připomíná rok od roku stále větší zoufalství! Letošní ročník toho byl důkazem. Kromě klasiky, Lucie Bílé, Karla Gotta a Kabátů na prvních příčkách, opět vynesl na druhou příčku Tomáše Ortela i jeho xenofobní kapelu Ortel. Ale aby toho nebylo málo, přišel i jeden zákaz, nad kterým mnozí kroutili hlavami.

Doposud bylo zvykem, že se během reklamních přestávek mohli novináři či kolegové chodit do předních řad, kde se buď gratulovalo vítězům, nebo se pořizovaly fotografie. Letos byl zákaz! A všichni hosté Slavíka to dokonce dostali černé na bílém!

„Během přenosu, ani během reklamních přestávek není dovolen přístup do předních řad mezi nominované. Řada z nich si to výslovně nepřeje. Respektujte, prosím, pokyny naší bezpečnostní služby,“ stálo na lístečku, který hosté dostávali ke vstupenkám. 

“Prý si to někdo vymyslel. To už vážně přehánějí. Hraje si tu zase někdo na hvězdu, nebo co…?,” rozčiloval se jeden ze zpěváků. 

“Měl to být snad manažer jedné z hvězd sedící v první řadě. Kdo to byl, nevím. Ale příští rok už nejdu. Je to nuda, ke všemu ta úroveň a ještě tohle? Ať si organizátoři udělají pořádek a začnou se chovat normálně, jinak si myslím, že Slavík brzo skončí…,” dodal další ze zúčastněných večera v Karlínském divadle. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum