Kdo tu lže? Ivana Gottová nebo pořadatel Slavíků?

 Celebrity 
29. listopadu 2016 04:51 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Gottová s dcerou letos Karla Gotta zastoupily!  Profimedia
Český slavík se tedy zase "vydařil" Kromě kontroverzního Ortela, který rozhádal některé zpěváky a někteří umělci na protest dokonce opustili sál Karlínského divadla, se strhla mela okolo poloprvad a údajných manýrů Ivany Gottové. Jenže všechno je možná jinak!

Manželka našeho nejslavnějšího zpěváka si prý navymýšlela různé podmínky, ač věděla, že Karel Gott, který je v nemocnici, stejně nedorazí. Prý si i nepřála, aby v pauze chodili novináři nebo i hosté do předních řad, kde seděla s dcerou. A údajně měla chtít bodyguarda a odchod zadním vchodem. Ochranka je prý ale během této akce v sále běžně. Zvláštní je jen to, že kolem nikoho se bodyguardi tolik nemotali, jako kolem Ivany a dcery Charlotty, a nikoho tolik nehlídali. Ale zřejmě náhoda... 

To ale prý není pravda. Pořadatel Českého slavíka Jaroslav Těšínský, kterému se tak trochu vymkl letošní ročník z rukou, popírá, že by se první popová dáma, tedy manželka prvního popového zpěváka, jakkoli zasazovala o jakékoli výmysly. 

"Musím to kategoricky odmítnout. S Ivanou se známe dlouho a panuje mezi námi korektní vztah a vše je v pořádku. To, že by přede mnou tajila do poslední chvíle, že Karel Gott nedorazí, je taky nesmysl. Je se opravdu čekalo do poslední chvíle, zda to Karlovi jeho zdravotní stav dovolí," tvrdí Těšínský.

Přitom mnoho lidí z produkce, z televizního štábu ani dalších nemělo tušení, že by Gott nepřišel. To, že nepřijde, věděl jen moderátor Ondřej Sokol, scénárista Libor Bouček a samozřejmě Ivana Gottová.

"Asi by Karel těžko přišel, když má problém s páteří, je na antibiotikách a lékaři mu zakázali větší pohyb. Takže cesta do divadla, byť jen desetiminutový pobyt na jevišti a v hledišti a zase cesta zpět, byl holý nesmysl," říká Gottův známý, který má pocit, že se kolem Gotta lže víc, než je zapotřebí.  "Kdyby řekli rovnou, že Karel nedorazí, bude, už tak dost slabá sledovanost Slavíka, téměř nulová. A to nikdo nemohl potřebovat," míní Gottův kolega.

Ivana Gottová prý nechala mnoho lidí v domění, že její manžel dorazí. Vůbec netušili, že nepřijede, a už vůbec ne, že je v nemocnici.

Kdo tady tedy lže? Bůh suď. Objevily se také fámy, že Gott nepřišel proto, aby se nemusel potkat v jedné řadě s Tomášem Ortelem a nemusel odpovídat na zvýdavé otázky typu: Co na to říkáte, pane Gott...?" To ale jeho management popřel s tím, že  Mistr byl odhodlán na Slavíky jít. Pokud by ovšem byl zdravotně v pořádku. 

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve