Pomeje a jeho žena: Rozvod se blíží?

 Celebrity 
29. listopadu 2016 02:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
U Jiřího Pomeje se zřejmě chystá v pořadí už třetí rozvod!  Profimedia
Andrea Pomeje živí kdysi slavného filmového a následně zkrachovalého producenta Jiřího Pomeje. Teď se zdá, že třetí manželství dávného vychloubače, je v troskách. Každou ženskou jednou omrzí, aby živila zdravého a silného chlapa!

Hádky, výčitky, žárlivost. To vše prý provází manželství Jiřího Pomeje s dýdžejkou Andreou. Zatímco ona vydělává desetitisíce, aby uživila jeho a dcerku, on je chlap v domácnosti. To by se mohlo zdát jako super nápad, jenže, Jiří je flustrovaný a to je problém.

Tam je problém ten, že byl zvyklý být king. Obdivovaný, král večírků, který si zapaloval doutníci tisícovkami. A teď? Je rád, když má v peněžence na sunar pro malou," řekl jeden z jeho známých. 

Snad proto se stále častěji přetřásá na veřejnosti jejich možný rozvod. A ten se zřejmě blíží sakra rychle. „Máme celkem nestandardní život a našly se situace, kdy bychom rozvodové papíry podepsali oba namístě, ale konkrétní nebudu,“ odpověděla Andrea pro Nedělní Blesk na otázku, zda uvažovala, že svého chotě opustí.

Problém pro Pomejeho je, že je pořád ještě v konkurzním řízení a veškeré peníze, které vydělá, jdou správkyni konkurzní podstaty. Rozpočet mají podle Andrey společný. Dýdžejku její práce baví, uznává ale, že hádky nejsou v jejich manželství ničím výjimečným.

Co tedy bude Jiří Pomeje dělat? Půjde o dům, tedy o ženu dál? Nevyšlo mu manželství ani s Michaelou Kuklovou, ani s Ivetou Bartošovou. Zdá se, že ani tohle nebude mít dlouhého trvání. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve