Tihle dva vypadli z dalšího kola StarDance!

 Celebrity 
27. listopadu 2016 03:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ridi s Hunčárovou ze StarDance vypadli jako další soutěžní pár! ČT
Kdo by to čekal. Na začátku show StarDance, když hvězdy tační kdekdo čekal, že právě on bude prvním vyřazeným. Nicméně se nakonec televizní kuchař Emanuele Ridi s partnerkou dokázali protančit až na páté místo.

Ve Stardance zůstalo pět posledních soutěžních párů, které předvedly rovnou dva tance. Když se k jejich hodnocení přičetly body z minulého charitativního kola a divácké hlasy, na poslední příčce skončil právě Ridi a taneční partnerka Lucie Hunčárová.

"Jsem strašně spokojená. Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Postupovali jsme nečekaně. Teď budeme fandit kamarádům,“ řekla po vyřazení tanečnice, která loni skončila třetí s Lukášem Pavláskem (38). „Musím poděkovat StarDance, byla to pro mě nová věc. Budu si to pamatovat celý život,“ rozloučil se Ridi, který stejně jako jeho předchůdce Pavlásek vsadil na humor.

Do finále televizní StarDance jdou tedy Jana Plodková s Michalem Padevětem, Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou, Roman Zach s Andreou Třeštikovou a Ondřej Bank s Evou Krejčířovou. Kdo tedy vyhraje? Mnozí sází právě na Piškulu s Lálovou. Inu, uvidíme... nechme se překvapit! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum