Český slavík dostal pěkně na p...l, zní ze šoubyznysu! Gott vůbec nepřišel!

 Celebrity 
27. listopadu 2016 02:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ondřej Sokol před Charlotte Ellou Gottovou klečel! Profimedia
Další ročník ankety Český slavík vypadal, jako by byl šitý horkou jehlou. A ten, na kterého se nejvíce čekalo, nedorazil. Karel Gott totiž skončil v nemocnici! Důvodem jsou zřejmě komplikace po nedávné operaci zad! Jinak ale letošní ročník dostal podle některých lidí pořádně na pr..l!

Gott nedorazil, protože jak řekla všem jeho malá dcera Charlotte Ella, je v nemocnici. Ale právě teď se dívá a moc ti děkuju tati, že jsi mě sem poslal....," pronesla za souhlasného úsměvu své maminky Ivany, sedící v hledišti. Přitom Mistr plánoval, že na přenos půjde. 

Důležité však je, že získal 41. Zlatého slavíka v historii. Proč přesně je v nemocnic, ale není jasné. Podle některých zpráv ho záda velmi začala bolet.

Druhé místo obsadil kontroverzní Tomáš Ortel, který vyhrál i se svou kapelou 2. místo ve skupinách. Na protest Ivana Gottová netleskala, a romský zpěvák Radek Banga protestoval. Pak nakonec odešel ze sálu. "To není možné. Není možné, že vyhrál právě on...," spílal do okolí Banga.

"Slavíci dostaly pořádně na pr..l, jako už loni, když vyhrává xenofobní zpěvák, který si z toho dělá ještě legraci," komentoval v sále jeden z hudebníků. 

Na třetím místě se umístil hitmaker a zpěvák Michal David, který také všem poděkoval, včetně Karla Gotta.

Ze zpěvaček se na první příčce umístila Lucie Bílá. Neměla to letos vůbec jisté, obzvlášť poté, co musela před třemi týdny zrušil dva obří koncerty v O2 areně kvůli nemoci.

Druhou příčku obsadila Lucie Vondráčková, která do ČR přiletěla na otočku. Ráno letí zpět do Kanady, kde nechala dvě děti a manžela Tomáše Plekance. A na třetím místě zůstala Ewa Farna.

Mezi skupinam se umístili Kabáti, Ortel a Chinaski Další ceny byly uděleny v kategoriích Skokan roku, nejposlouchanější písnička rádií, či další. 

"Bylo to dost zmatečné a i když Ondřej Sokol to zvládl dobře, působilo to na mě hodně divně. Ani nelituji, že jsem tam letos nebyla," uvedla pro VIPstory.cz jedna ze zpěvaček, která měla jinou akci. 

Sám Ondřej Sokol pak na sociální síť umístil fotku, na níž letží na zemi a oslavuje, že "to dal". A že to prostě odmoderoval. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve