Tahle známá česká herečka jede na dovolenou do Nice! Má velký strach!

 Celebrity 
17. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Chantal Poullain je smutná z toho, co se děje v její rodné Francii. Přesto tam vyráží na dovolenou! archiv
Je známou českou herečkou, byť Češka není! Chantal Poullain, bývá manželka Bolka Polívky a matka jejich syna, herce Vladimíra je strachy bez sebe. Právě dnes se vydává do francouzského Nice, kde ve čtvrtek šílenec povraždil 84 lidí a na 200 jich zranil.

"Jsem z toho pořád v šoku, co se tam stalo. Selhaly bezpečnostní složky, že vůbec toho muže s náklaďákem pustili na kolonádu. On jim řekl, že veze zmrzlinu a to jim stačilo? Nepochopím," řekla VIPstory.cz Chantal Poullain, která za pár týdnů oslaví životní jubileum.

Do Francie jede hlavně proto, že odtud pochází, má tam rodinu, přátele a chce si odpočinout. "Ale mám strach. Samozřejmě, že mám strach. Franice, má nádherná Francie je prostě v hledáčku těch zlořádů. Je to smutné," posteskla si Poullain,která hraje v Divadle Ungelt, z kterého po 17 letech odchází, zpívá šansony a chystá i další projekty.

Snad bude už klid. Doufám, že vše bude v pořádku: těch lidí je mi nesmírně líto. Je to hrozný pocit," dodala Poullain, která se těší i na to, jak v kinech v srpnu uvidí novou komedii Zdeňka Trošky Strašidla, kde hraje její syn Vladimír.

"Na to se moc těším. Mám ráda komedie a myslím si, že se lidi chtějí bavit. Pana Trošku obdivuju," dodala Chantal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím