Devadesátiletý Skopeček se chce ženit a myslí na sex!

 Celebrity 
12. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Skopeček se zřejmě bude ženit a možná prožije i divokou svatební noc!  archiv
Jan Skopeček má zřejmě důvod k tomu být veselý a zjistil, že život pro něj neztratil smysl. Zatímco před pár dny si zoufal, že zůstal sám a po pádu se zlomeninou žeber zůstal v Psychiatrické léčebně a následně měl jít do domova důchodců. blýská se mu na lepší časy. Navíc se zdá, že jako chlap pořád funguje!

Skopeček se bude ženit a myslí na sex! Takové zprávy zní z jeho okolí. Jeho dávná láska, dnes 63letá Bohunka, s níž se zná od mládí, si ho chce vzít. Chce se o něj starat, aby nebyl sám. A Skopeček souhlasí.

Jejich cesty se kdysi rozešli. Teď, když nedávno herec ovdověl, poté, co mu zemřela manželka Věra Tichánková, nechtěl zůstat sám.

"Říkal, že si mě prý vezme a pak se mě klidně zeptal, jestli s ním budu spinkat,“ svěřila se Skopečkova dávná láska paní Bohunka, kterou před skoro 50 lety připravil v jejích 18 letech o věneček.

Zdá se, že slavný herec jako "chlap" pořád dobře funguje. Neduhy, černé myšlenky jsou pryč. Teď se těší na společné žití a "spinkání" se svou dávnou velkou láskou. A nakonec proč ne. I lidé v tak pokročilém věku můžou být šťastní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty