Nejkrásnější kuchař světa! Tenhle samec to tedy umí!

 Celebrity 
13. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Franco Noriega je prostě kus! Nejvíc sexy kuchař světa!  Twitter
Nejen jídlem živ je člověk, ale kdyby vám uvařil tenhle super fešák, snědli byste cokoli. Ultra sexy samec z Peru se jmenuje Franco Noriega a dokázal, že velký není jen nůž, který na promo fotce drží. Je to navíc model a má co nabídnout.

Svalnatý, vysoký, hodně dobře vybavený od přírody, ke všemu charismatický s uhrančivým pohledem a na módním molu mu to jde stejně dobře jako v kuchyni. Franco je prostě přírodní úkaz, podobně jako nejvíc sexy učitel. Ale tenhle kuchtík je navíc ještě něčím zvláštní.

„Má restauraci a tam má skoro pořád plno. Ženské i chlapi tam chodí jen kvůli němu. Je to opravdu kus a navíc je přátelský. Kdekdo by toužit s ním strávil noc. Prý je i super milenec, říkala jedna z těch, co s ním prý chodila,“ tvrdí stálá zákaznice jeho restaurace, kterou si pořídil z peněz vydělaných v modelingu!

Noriega po přestěhování do New Yorku začal svou kariéru luxusně. Jeho sláva začala stoupat a svým vzhledem okamžitě upoutal známého fotografa Maria Testina a díky němu prorazil u světoznámých módních značek.

Fotí i spodní prádlo, to poměrně často a na rozdíl od některých modelů není třeba u něj počítačovým programem nic vylepšovat. Všechno je prý „původní“…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím