BrzoGregorovi nesnášející média vystavují fotky a všem děkují! Táňa i za extázi!

 Celebrity 
14. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ondřej a Táňa, tomu se říká romantika! Facebook
Před pár dny vydali manželé Gregorovi, tedy Ondřej Gregor, kdysi Brzobohatý a Táňa Gregor, tedy Kuchařová prohlášení, že nestojí o zájem médií. Hlavně ne bulváru, a že oni rozhodně nepůjdou cestou sebeprezentace. A že to nemají zapotřebí. Týden se s týdnem sešel a novomanželka sází jednu „exkluzivní“ fotku za druhou.

Zatímco na veselce BrzoGregor s nastávající dělali ciráty a pomalu to vypadalo, jak kdyby přiletěli Obama s Putinem, teď dala na svůj profil svatební snímky a opět napsala litanie.

„Po uplynutí pár dní od našeho krásného dne, jsme stále plni dojmů a nezapomenutelných zážitků, a tak jsme se rozhodli ještě dodatečně touto formou poděkovat všem skvělým lidem, kteří se podíleli na tak krásné oslavě života a lásky, jakou pro nás naše svatba byla,“ napsala Táňa s Ondřeje na facebook a následuje výčet lidí, kteří jim prý pomohli při realizaci veselky.

„V neposlední řadě bychom ještě s neodeznívajícím záchvěvem extáze na našich chuťových pohárcích rádi poděkovali panu Jaroslavu Sapíkovi s rodinou, kteří pro nás připravili raut, jenž náš milovaný kněz, Romuald Rob trefně označil, jako nebe v hubě,“ podotkli BrzoGregorovi, tedy jen Gregorovi. Brzobohatá ex Miss World 2006 nikdy nebude.

„Zásluhou nejenom těchto lidí, kteří se stali součástí našeho krásného dne, na datum 30. 6. 2016 nikdy nezapomeneme,“ podotkli novomanželé. Mnozí také ne. Nicméně za pár dní by měli odjet na pevnost Boyard do Normandie, kde by měli účinkovat v reality show TV Prima.

Zcela jistě nebudou chtít, aby se o tom psalo. Zcela jistě budou proti tomu, aby se o to zajímal bulvár. Protože oni se nechtějí prezentovat tím, jak žijí, ale co dělají. Pak je zvláštní, že vystavují fotky ze svatby a neustále „různými kanály“ informují právě novináře o všem, jen ne o tom, co je jejich povoláním…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty