Je z přísavky a "manažera" Slepčíka prostitut? Co tenhle inzerát, je pravý?

 Celebrity 
16. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je David Rajt za inzerátem na erotickém portále?  archiv internet
Tvrdil a tvrdí o sobě, že je manažerem některých celebrit, přitom se David Rajt jenom jako přísavka přilepil na Dalibora Slepčíka, finalisty SuperStar, zpěváka Jana Bendiga a další. Ti mnohdy ani nevěděli, kdo to je, nebo pokud ano, nechtěli s ním mít nic společného. Pak se objevily nahé fotky a snímky z gay grupen párty a teď..?

Teď se na jednom erotickém serveru objevil inzerát mladíka, který se nabízí jako profesionální gay prostitut. Jak uvedl server Bleskove.cz, může jít o falešný inzerát, který se za Davida Rajta jen vydává. Je spíš ale pravděpodobnější, že o Rajta jde. A že si rajtováním s nadrženými pány vydělává.

Že by se pod nickem David2424 neskrýval David Rajt, ale někdo jiný? Těžko říct. Nicméně poté, co vyplaval na povrch skandál s jeho orgiemi v gay klubu, byť mu ještě nebylo 18, lze už věřit čemukoli. A text inzerátu, který je nezměněný, taky o něčem svědčí!

„Ahoj, nabizim ti svou nenasytnyho CU***A k vystrikani, v sexu jsem AKTIV , mam 21x5 cm za odmenu pro me.. {bavime se min. od 2500 cz} Jsem 18ti lety kluk a studuji v Praze. Cas mam kazdy den- muzu i celou noc) Urcite toho muzeme spachat daleko vice, vse je jen na vzajemne domluve. Zazemi bohuzel nemam takze jen u tebe , hotel apod .. Na veku nezalezi. Nabizim diskretnost, cistotu a zdravi a to same ocekavam i od tebe. Foto zaslu na zadost :) Pro rychlejsi komunikaci volej na 773 170 861... Tesim se na tebe.“

Telefon po zavolání prý skutečně zvedl mladičký mužský hlas a na otázku, co vše může nabídnout, řekl, že skoro všechno, co si „budeš přát“. „Je to jen na tobě,“ zaznělo.

Rajt sám se k případu erotických služeb za peníze nevyjádřil. Ale pokud je to opravdu on, pak mu možná tohle vynáší víc, než falešné se prohlašování za manažera hvězd, kterým rozhodně není a zřejmě nikdy nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím