Bohdalka všechny šokovala! Neuhádnete, co udělala s penězi, které dostala v divadle!

 Celebrity 
01. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová si peníze, které dostala v divadle k narozeninám, nenechala pro sebe! archiv ČT
Jiřina Bohdalová, která za pár dní slaví 85. narozeniny, je pověstná svou šetrností. Zlí jazykové tvrdí dokonce to, že by si pro korunu nechala vrtat koleno. Nicméně teď slavná herečka všechny překvapila. Mnoho lidí čekalo, co si oslavenkyně koupí za 30 tisíc, které minulý týden dostala v Divadle Na Jezerce od kolegů jako výtěžek.

Bohdalová překvapila. Nebyla za to ani nová kabelka, ani dovolená na Kanárech. Jiřina si peníze nenechala pro sebe. Ví dobře, že jsou lidé, kteří potřebují pomoct a proto taky pomohla. Částku rozdělila. Půlku věnovala jedné dětské nadaci a část organizaci, která se stará o staré herce.

Potěšila tím však ty, kteří si mysleli, že nejlépe vydělávající herečka by je skutečně měla použít na charitativní účely.

"Ono se to o máme moc neví a málo se to říká, ale ona umí skutečně hodně pomoct. Když je člověk na dně, ona opravdu pomůže. A kamarádi to vědí," řekla dcera oslavenkyně Simona Stašová.

Bohdalka, která má za sebou desítky a desítky rolí a dnes Česká televize odvysílá její nový televizní film Každý milion dobrý, jenž patří mezi hodně zdařilé příběhy, oslaví v úterý své jubileum. Oslava to bude veliká. Pozvala spoustu kamarádů a některé kolegy a hodlá to pojmout velmi "rodinně".
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím