Atraktivní zprávařka Petra Svoboda je na roztrhání! Víme proč!

 Celebrity 
28. dubna 2016 18:18 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hvězda Petry Svobody stoupá a stoupá... P&G
Petra Svoboda patří k nejhezčím a nelepším moderátorkám u nás. Nabídky na práci se jí jen hrnou. Kromě moderování Odpoledních televizních novin se čím dál častěji prosazuje také jako moderátorka prestižních akcí. Není se čemu divit, Petra je opravdu profesionálka. Snaží se stále zdokonalovat a je vidět, že jí práce baví.

A právě díky jejím kvalitám si ji teď vybrala společnost Procter & Gamble. Včera proběhla tisková konference, kde byl poprvé představen film “Strong” a kterou moderovala právě Petra Svoboda. Video „Strong“ navazuje na oceňovanou kampaň „Děkuji, maminko“ a nově upozorňuje na klíčovou roli maminek v životě každého z nás. Video nám připomíná každodenní odvahu našich maminek, díky které nalézáme sílu překonávat všechny životní překážky.

Petra Svoboda má se svou maminkou úžasný vztah a velmi dobře si také uvědomuje důležitost maminky v životě. Atraktivní plavovláska si i přes svou časovou vytíženost vždy na svou maminku Alenu čas udělá. Nedávno jí vzala na dámskou jízdu, kdy si spolu zašly na oběd a do renomovaného salónu krásy. „Jsem ráda, že jsem mamince mohla dopřát také trochu péče, když se o mne dlouho starala ona," svěřila se Petra.

Petry maminka může být na svou dceru náležitě pyšná! Hvězda Novy byla na tiskové konferenci opět skvěle připravená a celý večer jen zářila.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty