Bílá si zase zahraje ve filmu! Víme, jaký má honorář!

 Celebrity 
30. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá je nejenom zpěvačka, ale i herečka! Znovu si zahraje v pohádce! facebook/T. Spáčil
Lucie Bílá není jen skvělá zpěvačka, showmanka, porotkyně talentových soutěží, ale i herečka. Kromě rolí v různých filmech, naposledy v Troškových Babovřeskách, či před tím prvním 3D muzikálu V peřině, si teď střihne roli v pohádce.

Bílá dostala roli u Jiřího Stracha,který už pár týdnů natáčí pokračování úspěšné pohádky Anděl Páně. Kromě Vojty Dyka, Jiřího Bartošky či Ivana Trojana, si zahraje v pohádkovém příběhu i Lucie. A jakou že roli jí to režisér dal?

"V pohádce Anděl páně si zahraju sv. Lucii. Radooost! Ahoj všem z České televize. Jiří Strach, Ondra Brzobohatý a já," napsala na sociální síť Bílá a přidala fotku se Strachem a Brzobohatým.

Pro zpěvačku, která nedávno oslavila 50. narozeniny,je to tak další zpestření v jejím profesním životě. A další role před kamerou. Ne, že by na roli v Andělu Páně II. vydělala nějaký balík, protože honorář za jeden, dva natáčecí dny postačí tak na kvalitní kosmetiku, či luxusnější parfém, ale podobně jako v Babovřeskách, hraje Slavice i u Stracha z radosti a lásky.

Pokud se vše podaří, už na Vánoce bychom se na Lucčinu hereckou etudu podívat v televizi .
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím