Šípek se musí v hrobě obracet! Machálkové otec napadl jeho syna!

 Celebrity 
28. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kvůli dědictví po Bořku Šípkovi se jeho příbuzní začali hádat a nejen to! Došlo prý i na násilí! archiv
Lidi se milují, dokud je smrt nebo majetek nerozdělí, říká se. A bohužel rodinu po zesnulém architektovi Bořku Šípkovi tedy pořádně rozdělil. Došlo i na fyzické násilí. Otec zpěvačky Leony Machálkové prý napadl syna Šípka Dalibora (29), kterého měl ze vztahu s německou tanečnicí Bambi Uden. Věc skončila na policii.

Jak uvedl deník Blesk, vše se stalo před několika dny na rodinném obědě v Novém Boru, kde má Šípek expozici. Pohodový oběd se změnil nejprve v hádku a hádka pak v pár facek a napadání. Šlo zřejmě o problémy s dědictvím. Šípek vydělal za svůj život mnoho milionů korun a peníze se musí rozdělit jak mezi syna Dalibora, tak mezi Artura. Toho měl architekt a výtvarník právě s Leonou Machálkovou.

Zřejmě došlo k hádce ohledně rozdělení majetku a to jsou vždy ostré spory, pokud jde o rodinu. „Mohu potvrdit, že se na obvodní oddělení policie v Novém Boru dostavil dne 10. dubna devětadvacetiletý muž a oznámil, že byl předchozí den v odpoledních hodinách v restauraci v Purkyňově ulici v Novém Boru fyzicky napaden jedním z hostů,“ řekla Blesku mluvčí policie Ivana Baláková s tím, že oznamovateli nevzniklo při incidentu žádné zranění.

Policisté prý výpověď zdokumentovali a spisový materiál postoupili k projednání do správního řízení na tamní městský úřad. Skončí tedy jako přestupek.

Sám mladý Šípek se k incidentu nechtěl vyjadřovat, "macecha" Leona Machálková se naopak snažila celou věc zlehčovat.

Zlehčení lze pochopit, pokud se útoku či šarvátky v hospodě týče, ale pokud jde o vztahy mezi příbuznými, ty by se asi zlehčovat neměly.

Podobné neshody před lety panovali kupříkladu mezi vdovou po skladateli Karlu Svobodovi Vendule a jeho dětech z prvního manželství. Hádky, osočování a urážky nakonec skončili smírem. Dnes je rozsáhlá vila v Javenech na prodej a Vendula Svobodová od té doby po druhé znovu vdaná, žije v jiném domě a na šarvátky už zapomněla!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím