Podraz na umělce ze show Tvoje tvář má známý hlas! Tohle si tedy nezaslouží!

 Celebrity 
29. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tvoje tvář má známý hlas bude mít pokračování, ale diametrálně odlišné od první série! archiv Nova
Reality show Tvoje tvář má známý hlas zaznamenává obří diváckou sledovanost, což televizi Nova přináší nejen úsměv na rtech, ale hlavně peníze. Nicméně vedení televize připravilo na účinkující podraz. Alespoň podle týdeníku Sedmička si v druhé chystané řadě už neškrtnou!

V Česku a v médiích obzvlášť platí, že čím víc je někdo nebo něco úspěšnějšího, tím spíš to musí někdo zničit. Vedení stanice společně s kreativní producentkou Simonou Matáskovou se totiž rozhodlo, že zpívající herci budou nově nahrazeni skutečnými zpěváky. A důvod? Ten nepoberete - aby prý byl zajištěn kvalitnější zážitek pro diváky!

Přitom právě vtip je v tom, že herci se převlečou a nechají nalíčit do jiných, slavných zpěváků a vystupují takto a i zpívají.

A znamená to hlavně, že Ivana Chýlková, Iva Pazderková, Hana Holišová, Petr Rychlý či Adam Mišík dostanou padáka a už si neškrtnou.

Právě proto, že nejde o profesionální zpěváky, tedy vyjma Mišíka, to bylo zajímavé. Pokud tam budou nově zpěváci, už to tak výjimečné zřejmě nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty