Emmu Smetana vyrazili z televize! Teď chce dobýt velký umělecký svět?

 Celebrity 
28. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Emma Smetana po odchodu z televize jde na divadelní prkna! archiv Nova
Emma Smetana, která dostala před pár týdny vyhazov z Novy nemusí brečet v koutě a bát se, že se neuživí. Jde totiž do zcela jiné profese, než na kterou je zvyklá. Stane se z ní stane herečka, i když v muzikálu. Už nyní naskakuje na Broadwayi, kde se chystá muzikálové představení Adéla ještě nevečeřela.

Emmě se hodí, že nedávno vydala a pokřtila svůj první hudební počin s názvem What I've done, který se kupodivu setkal s příznivými ohlasy a recenzemi hudebních kritiků. Protože nebude jen hrát, ale i zpívat, což se u muzikálu u většiny účinkujících očekává.

"Než jsem nabídku přijala, tak jsem hru velmi podrobně pročítala a zamýšlela se nad ní, protože než na něco kývnu, detailně to zkoumám, zda se mi to líbí nebo ne. Tato mě zaujala především činoherně, navíc je zde pár kolegů, kterých si vážím a doufám, že se od nich něco přiučím," říká trochu intelektuálsky Smetana

Zatímco kterákoli jiná celebrita, která nemá příliš úspěchu na poli mediálním by neváhala ani minutu a čapla by roli okamžitě, Emma se musela rozmýšlet. Patrně jí placení složenek tolik nepálí, jako řadu zkušených herců či zpěváků. O to líp, může si vybírat.

Teď prý dokonce dostala i nabídku na film a opět zvažuje a vyjednává. Ale herectví jí zajímá a nevylučuje, že se mu bude věnovat v budoucnu naplno.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty