Oldřich Kaiser je neskutečná sv..ě! Sám to přiznal! Proč?

 Celebrity 
08. března 2016 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Oldřich Kaiser je prý neskutečný zmetek! Tedy alespoň to o sobě říká!  archiv
Oldřich Kaiser je skvělý herec, komik, dost komplikovaná osobnost. Ale je prý pořádná svině! Alespoň takhle o své nové roli hovoří on sám! Ve filmu Rudý kapitán, který přijde velmi brzo do kin, hraje estébáka. Tohle natáčení se ale neobešlo bez komplikací!

Šedesátiletý herec, který má roky problémy s alkoholem, ale v posledních letech se hodně drží, hlavně kvůli práci, teď dostal šanci zahrát si pořádného záporáka, jako už dlouho ne!

"Hraju tam svini! Postava Rudého kapitána, zlého estébáka, totiž rozhodně není žádný klaďas. Je to fakt kus hajzla," přiznal sám Oldřich Kaiser, který si natáčení s režisérem Michalem Kollárem, jenž ho obsadil, opravdu užíval.

"Natáčení bylo velmi náročné. Jeden záběr se vždy točil z mnoha různých úhlů kamery a já jsem si občas říkal, že už to snad přehání. Několikrát se opakovalo to samé. Ale zvládli jsme to," prozradil herec, který měl ale namále.

Při natáčení šlo Kaiserovi i o zdraví a o život. "Při rvačkách, které tam podle scénáře mám, mě při útěku z hořícího domu dokonce museli zachránit, abych tam skutečně neuhořel. Ale jenom proto, že jsem měl další natáčecí den, jinak by mě tam možná nechali," dodal s humorem sobě vlastním dnes již bývalý manžel herečky Nadi Konvalinkové!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008