Šokující změna v životě Vojty Dyka: Pochopil opravdu s Vilhelmovou smysl života?

 Celebrity 
05. března 2016 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vojta s Táňou v jednom z klipů, které spolu udělali. V podstatě ze života! archiv Nova
Zpěvák a herec Vojta Dyk dospívá, zdá se. Nebo alespoň to tak na první pohled může vypadat. Nyní se rozpovídal o tom, že konečně pochopil smysl života a vlastně paradoxně díky nemoci své partnerky, herečky Táni Vilhelmové si mnoho věcí oba uvědomili. Proč se ale dvojice občas chová prapodivně k ostatním?

Například před loňským přenosem v České televize na podporu Konta Bariéry, kdy naštvali i ty nejklidnější novináře a řadu hostí. Kdy byl Dyk arogantní až na půdu a Vilhelmová taky.

Herečka prý před pěti lety prodělala zánět mozkových blan. Podle Vojty Dyka to bylo z přepracovanosti. Byť lékaři tvrdí, že toto vážné onemocnění, které může způsobit i doživotní postižení vzniká kvůli virům a bakteriím, například po kousnutí klíštětem.

„Tu nemoc jsme si pravděpodobně nějak přitáhli, protože do té doby jsme oba extrémně pracovali. Opravdu hodně. Táňa neustále něco točila a z té extrémní přepracovanosti se pak ocitli v naprostém útlumu a objevovali jiné možnosti,“ řekl Dyk v rozhovoru pro magazín Dnes.

Že by se snad mozek Vilhelmové tolik namáhal a zažila takový stres, že onemocněla právě tímto virovým problémem? Divné. Nicméně herec a zpěvák si s partnerkou prý uvědomili smysl života. Zvolnili, pořídili si dům za Prahou a téměř na půl roku zmizeli z očí veřejnosti.

Asi i proto tehdy začal Dyk opouštět kapelu Nightwork a kolegové prý měli pocit, že se pomátl. „Vojta se začal chovat jako mimozemšťan. Už to dál nešlo. Bohužel právě od doby, kdy začal chodit s Táňou. Úplně ho změnila,“ říkali před časem členové skupiny, kteří nyní vystupují v jiném složení a s novým jménem.

Dyk to ovšem asi viděl jinak. Začal prý dělat věci, které sám chce a s kým chce. O kšefty nepřišel, naopak, má jich víc a víc. A honoráře si říká pohádkové. S Táňou vychovávají tři děti. Dvě má herečka z předchozího vztahu, jedno mají spolu.

Slavný pár se prý upnul k parapsychologii a různým ezoterický vědám. Právě v době, kdy Vilhelmová procházela onou nemocí. „V té době jsme začali číst různé knihy a začalo nás to bavit. Hlavně tedy Táňu, ale já se k tomu připojil, a i když mám pocit, že se o to tak nezajímám, tak ty věci vlastně praktikuji stejně jako ona. Ale spíš nějak instinktivně,“ dodal v rozhovoru pro magazín Dyn!

Oba se prý naučili více odpočívat a přemýšlet jinak. No hlavně, aby nedopadli jako herec Jaroslav Dušek, který začal žít těžce alternativním způsobem života. Sice, jak říká, je spokojený, ale mnoho režisérů o něj nyní nestojí. Ne proto, že je velmi pracovně vytížený, ale údajně proto, že se do většiny komerčních projektů prostě už nehodí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47