ODHALENO: Tohle je největší láska hvězdy seriálu Na vodě! FOTO!

 Celebrity 
07. března 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Největší láska Lukáše Langmajera!  Profimedia
Lukáš Langmajer se nezdá, ale ve svých 35. letech už ví, co je pro něj důležité. A kdo je pro něj největší láskou jeho života! Přestože o sobě, a snad v lehké nadsázce říká, že je magor a má na to i papír, v hlavě má jasno. Jinak by totiž nefungoval i přes velké pracovní nasazení, jako skvělý manžel a táta.

"Pro mě je největší láskou moje žena Lucka a můj syn Mikuláš. V tom mám jasno. Pro ty žiju a dělám všechno. A baví mě to. Mám skvělou rodinu a jsem za ní vděčenej," svěřil se Langmajer, kterého můžeme vídat každý týden na Nově v seriálu Na vodě.

Před tím si zahrál v dalším seriálu - Vinaři a tři roky zpětně točil Troškovy Babovřesky, kde si střihl roli mladého faráře. Za sebou má ale řadu dalších rolí.

Ani divadlu se nevyhýbá. Kromě muzikálu Přízrak Londýna a dalších scén, jezdí do své rodné Plzně do Divadla Pluto, které provozuje Pavel Kikinčuk a jeho manželka, a kde hraje s Kamilou Kikinčukovou či Pavlou Bečkovou, s nimiž točil právě Babovřesky.

Kromě herectví se Lukáš, který cestuje mezi Dobříší, kde žije, Prahou a Plzní, ale i dalšími kouty republiky, věnuje závodění. Jezdí rallye a zdá se, že mu to jde a hlavně, má k tomu vztah. "Baví mě to čím dál tím víc. Zároveň si ale uvědomuju, že musím být opatrnější. Mám tu zodpovědnost ne za sebe, ale za rodinu. A moje žena Lucka je skvělá v tom, že mě podporuje, i když ví, že je to trochu nebezpečné," směje se Lukáš Langmajer, který se čas od času potkává i se starším bráchou Jiřím, také velmi úspěšným hercem. Zdá se, že oba k sobě našli během let cestu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008