Zastavila čas? Lucie Bílá vypadá po padesátce snad nejlépe ve svém životě!

 Celebrity 
08. prosince 2019 16:47 / Ema Maxová
  3
📷
6 fotografií v galerii
Lucie Bílá je snad čím dál krásnější! Facebook
Zpěvačka Lucie Bílá prožívá velmi šťastné období. Září štěstím, miluje, je milována a pracuje naplno. Ve svých 53 letech vypadá oblíbená zpěvačka snad nejlépe ve svém životě!

Říká se, že padesátka je jen číslo. Lucie Bílá je toho důkazem! Nejdůležitější je, jak se člověk cítí a jak působí na okolí. „Já si třeba jako dítě myslela, že v roce 2000 už budu dávno mrtvá na stáří. Nejen, že jsem to přetáhla o 19 let, ale vlastně jsem teprve teď začala žít," nechala se slyšet Bílá.

Byly doby, kdy zpěvačka Lucie Bílá nechyběla na mejdanech, kde vodka tekla proudem. Ale tyhle časy už jsou dávno pryč. Mnohonásobná Zlatá slavice už dva roky abstinuje a po boku mladšího partnera Radka Filipiho doslova září!

Za změnu životního stylu může z velké části i její životní partner Radek Filipi (36), který je rovněž abstinent a hlavně velký sportovec. Lucka, která si dříve potrpěla na kvalitní vodku, destilát vyměnila za čistou vodu.

„Už dva roky nepiji alkohol. Nic se nestalo, prostě to přišlo a já zjistila, že se umím skvěle bavit i bez alkoholu. Piji hodně čisté vody a víc cvičím. Chodím na pás, zacvičím si v posilovně, ale nejraději mám protahovací cviky,“ přiznala zpěvačka, která je známá svým zdrženlivým postojem k estetickým zákrokům. Ovšem omladit se přirozenou cestou za pomoci bio kyseliny hyaluronové, to si nemohla nechat ujít ani ona. „Jsem velmi šťastný člověk, protože jsem tak trochu součástí estetické kliniky Yes Visage, která vymyslela úžasný elixírí mládí,“ přiznala zpěvačka malého pomocníka, který jí pomáhá udržet si svěžest a krásu. 

Lucka má doma v koupelně dva produkty mládí. Hyaluron elixir ve formě roztoku pro vnitřní užívání, který dokáže mimořádně zmírnit příznaky a efektivně zpomalit stárnutí, rozjasnit a zpevnit pleť, pružnost a sílu pokožky, vlasů a nehtů zevnitř organismu a Hyaluron elixir sérum, které je obohacené o velmi účinné anti-agingové složky a podporuje a zesiluje účinek čisté bio kyseliny hyaluronové zvenčí. Takže jaké je tajemství krásy Lucie Bílé? Láska a elixír mládí...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47