Zoufalá Daniela Kolářová! Velké trápení a zklamání!

 Celebrity 
01. března 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Daniela Kolářová neprožívá zrovna dobré obdoví! archiv D. Kolářové
Nikdy si asi nemyslela, že na stará kolena bude řešit problémy, a že bude mít strach o zdraví a život nejbližšího člověka. Herečka Daniela Kolářová je ve svých skoro sedmdesáti letech strachy bez sebe. Stav jejího manžela, herce a režiséra Jiřího Ornesta se sice zlepšil, ale není to žádná sláva. A už asi ani nebude!

Kolářová prožívá roky hrůzy, kdy se pohybovala mezi divadlem, domovem a nemocnicí. Její manžel Jiří Ornest ochrnul, učil se znovu chodit i mluvit. Vše začalo po téměř banální operaci srdeční chlopně. Tehdy přežil svou smrt.

"Jeho zdravotní stav se teď ustálil. V plné uzdravení už ale doufat nemůžeme,“ řekla Daniela Kolářová v rozhovoru pro Nedělní Blesk, s tím, že vlastně se musí smířit s tím, jaký stav jejího životního partnera je.

Na péči o nemocného Jiřího Ornesta není herečka sama. Pomáhá ji rodina, tedy hlavně oba synové. Ovšem ty nechce herečka moc zatěžovat. „Mají své životy, a tak se je snažíme nezneužívat, pokud to není nutné,“ dodala představitelka řady filmových, televizních a divadelních rolí. Kolářová nyní věří, že když se situace výrazně nezlepší, že se alespoň nezhorší.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?